Voel jij aan alles: er zit zoveel meer in mij dan dat ik nu laat zien?
Wil jij jezelf echt laten zien zoals jij werkelijk bent?
Niet hoe het hoort en moet, maar op manier die past bij jou en je Missie?

 

 

HERKEN JE DIT?

 

~ Je staat geregeld voor je kast en denkt; dit past niet meer bij wie ik nu ben, maar wat past er dan wel bij mij?

 

~ Ik heb zoveel kleding, ik moet hoognodig een shift maken, maar waar begin ik? Misschien trek ik het nog eens aan wanneer ik ben afgevallen of de juiste gelegenheid zich aandient.

 

~ Ik heb geregeld miskopen, deze kleding blijft dus onaangeroerd in mijn kast hangen, ik snap niet goed waaraan het ligt.

 

~ Ik heb al flink opgeruimd en heb nu ‘missing links’, hoe vul ik mijn garderobe aan op een manier die past bij wie ik nu ben?

 

~ Ik heb mooie stappen gezet in mijn carrière en sta geregeld in the picture, maar heb daarvoor niet de geschikte outfits, ik straal daardoor niet uit wat ik zou willen!

 

~ In mijn business ben ik succesvol en heb het nodige geïnvesteerd, maar niet in mijn garderobe, die loopt achter bij waar ik nu sta, deze mag ook meer Next Level!

 

anique van kooij shine traject
Naamloos-4

Ik coachte al vele vrouwen net als jij!
Iedere vrouw is uniek, met ieder haar eigen kenmerken, figuur en karakter. Maar ook hebben vrouwen veel gemeen en lopen ze tegen dezelfde dingen aan!

 

Wanneer je een nieuwe fase van je leven of business bereikt, zal je uitstraling en garderobe met je mee veranderen. Het is een wezenlijk onderdeel van jouw persoonlijke ontwikkeling en een weerspiegeling van waar jij nu staat!

 

Ik coach je met liefde om die stijl te durven dragen waar jij naar verlangt. Wat houdt je tegen om je te kleden zoals jij dat wilt? Welke mindfucks staan je nog in de weg om de mooiste versie van jezelf te laten zien zodat jij gaat stralen en aantrekt wat bij jou past?

SENSA SHINE TRAJECT

In dit SENSA SHINE TRAJECT loop ik een tijdje met je mee om jouw authentieke stijl te ontdekken en van betekenis te zijn in jouw transformatieproces.
Ik geef je mijn kennis & tools en leer je hoe je het zelf doet.

 

Voor mij begint het altijd bij jou: WIE ben jij, WAT is je verlangen en WAT wil je graag uitstralen? Ik zie jou in z’n geheel en kijk daarbij ik op vier niveaus:

 

~ Wat is je persoonlijkheid.
~ Waar word je blij van.
~ Wat zijn jouw overtuigingen.
~ Wat zijn je fysieke kenmerken.
~ Hoe ziet jouw lifestyle en/of business eruit.

 

Wanneer jij de juiste kennis en tools hebt, ga jij minder twijfelen en maak jij bewustere kledingkeuzes. Een overzichtelijke garderobe met minder kleding, maar met meer kwaliteit, maakt het makkelijker en geeft je rust en overzicht! Hoeveel kleding heb je eigenlijk nodig?

 

Minder kleding is ook beter voor onze wereld, want de kledingindustrie is één van de meest vervuilende die er is! Duurzaamheid staat bij mij hoog in het vaandel.

 

Ik ben intuïtief en werk graag met de Wet van Aantrekkingskracht, ik maak het onderbewuste bewust en geef je wat je nodig hebt. Ik ben altijd eerlijk, objectief en zonder oordeel.

 

Ik houd van concrete resultaten en ga altijd voor het beste, voor minder dan 100% doe ik het niet, dit is wat ik jou ook leer!
We creëren samen, stap voor stap, een garderobe die die helemaal laat zien wie jij bent!.

Anique van Kooij in gesprek
SESSIE 1: WAT IS JE VERLANGEN

 

Wie ben jij, wat is je verlangen en waar sta je nu?

 

Dit doe je onder andere door het maken van een visionbord en Pinterestbord.
Hiermee maak je je verlangens zichtbaar zodat deze werkelijkheid gaan worden.

 

Ik stel je veel vragen, laat je nadenken over je voorkeuren als het gaat om je eigen stijl en begeleid je in je proces.

 

Ik leer je hoe je je intuïtie ontwikkelt, zodat je gaat vertrouwen op wat je vaak onbewust al weet.

 

We maken een deep dive in wie jij bent, zodat we samen het maximale resultaat bereiken voor jou!

SESSIE 2: JOUW KLEUREN

 

Het begint allemaal met de juiste kleurkeuze.

 

Zodra je weet welke kleuren jou het allermooiste staan, zul je anders gaan kijken, combineren, kiezen en kopen.

 

We bepalen aan de hand van het uitgebreide KLEURPLAN welk (sub)kleurtype jij bent.
Waar word je blij van, wat past bij je persoonlijkheid en welke kleuren en dessins laten jou stralen?

 

Kleuren zijn mijn specialiteit. Ik ontwikkelde mijn eigen methode voor het geven van een persoonlijke en duurzame kleurenanalyse.

anique van kooij aan het werk
anique van kooij kleding uitzoeken
SESSIE 3: JOUW PASVORM & GARDEROBE

 

Hoe is jouw zelfbeeld, waar ben je blij mee en dankbaar voor?

 

We analyseren jouw figuurtype voor de spiegel.
Wat mag geaccentueerd en meer aandacht krijgen, hoe laten we je figuur het mooiste tot z’n recht komen?

 

Hoe ziet jouw garderobe er nu uit?
Klopt deze bij jouw lifestyle en hoe zijn eventuele miskopen ontstaan?

 

We halen het maximale uit jouw garderobe door het maken van nieuwe combinaties en creatieve oplossingen.

 

Welke materialen geven je de juiste uitstraling, welke accessoires maken het helemaal af en wat voor aanvulling heb je nodig om je garderobe compleet te maken?

SESSIE 4: SHOPEXPERIENCE

 

We maken je gardrobe compleet met een shopsessie op maat.

Ik leer je om de juiste items online en offline te vinden en waar je voortaan op mag letten om de juiste aankoop te doen.

 

COACHING

 

Ik begeleid je gedurende het SHINE TRAJECT, tussen de sessies door en nog een periode erna (totaal 6 maanden).

 

Je mag mij al je vragen stellen en foto’s sturen zodat alle verworven kennis wordt geïmplementeerd en eigen gemaakt en je vol zelfvertrouwen er verder mee kunt!

anique van kooij personal shopping
JE BEDRIJF DAT BEN JIJ

 

Wanneer jij een eigen onderneming hebt, ben JIJ het gezicht van je onderneming, je bedrijf dat ben jij!
Klanten kiezen voor jouw om wie jij bent, gaan aan op jouw energie en uitstraling!

 

Hoe mooi zou het zijn wanneer JIJ het uitgangspunt bent van al je uitingen waarin je zichtbaar bent. Jouw kleding & kleuren zijn het uitgangspunt voor je branding.

 

Of wanneer jij geregeld voor een groep staat als bijvoorbeeld spreker of docent.
Hoe fijn is het dan wanneer de kleding jou draagt en energie geeft en je dat extra stukje power geeft?

 

Het maakt niet alleen alles makkelijker, maar het versterkt ook het totaalplaatje van je bedrijf.

 

In het SHINE TRAJECT BUSINESS gaan we aan de slag met jouw branding: de kleuren voor je logo, website en de outfits voor een fotoshoot of event. We zorgen dat deze aansluit bij de rest van je garderobe.

 

Op deze manier heb je altijd iets passends om aan te trekken zodat jij volop kunt shinen!

ERVARINGEN VAN VROUWEN DIE JE VOOR GINGEN
Babette Tasseron

Business coach

 

“Eerlijk, oprecht, met ongelooflijk veel gevoel voor stijl: dat is Anique.

 

Door deze bijzondere stijl-reis heeft niet alleen mijn kleding kast een upgrade gekregen, ook voel ik als spreker én coach een 1:1 match tussen hoe ik mij van binnen voel én wat ik draag. Comfortabel, classy, power, not-ordinary. Ik weet mijn persoonlijkheid nu ook te vangen in m’n outfits: door de coaching van Anique.

 

Wat begon met een stijlsessie, eindigde in een garderobe die ik elke dag met een glimlach begroet, een compleet nieuwe huisstijl voor mijn business (om ‘mijn’ kleuren ook te verwerken in mijn branding) én het scheelt me veel tijd met shoppen, ik weet nu precies wat voor mij werkt”.

 

200% aanrader voor iedereen die ook maar iéts van een ‘ja’ voelt nu. Het is de investering dubbel en dwars waard. Dankjewel Anique, mooi mens!”

Herma Geboers

Strateeg en beleidsmaker

 

“Dankzij de kleurenanalyse, het inzicht in mijn lichaamsbouw en de tips van Anique begrijp ik eindelijk waarom bepaalde kledingstukken mooi staan en een goed gevoel geven en andere kleding niet. 


Nooit eerder lukte het me om zo snel en rigoureus mijn kledingkast op te ruimen. Het is een onvoorzien resultaat van een informatieve en gezellige stylingdag bij Anique, waar ik heel blij mee ben”.

 

Het zorgt voor rust en geeft ruimte. Ruimte die ik graag vul met nieuwe creaties die beter weerspiegelen wie ik ben.”

Mariela Paalman

HR Busines partner

 

“Werken met Anique vond ik een feest. Super effectief, ontspannen en ook gewoon gezellig.

 

Het meest blij word ik ervan dat ik nu weet wat ‘mijn’ kleuren zijn! Zóveel makkelijker kiezen, meer dan de helft kan ik nu overslaan. Ook qua geschikte modellen heb ik nu een veel duidelijker beeld wat bij mij past.

 

Samen shoppen was super! Anique had al voor-geshopt zodat we een efficiënt rondje konden lopen. Ze is een vakvrouw en daarbij oprecht en prettig van toon.”

Thea Reedeker

Leerkracht basisonderwijs

 

Jarenlang vond ik al mijn kleding op rommelmarkten, in kringloopwinkels en op de Noordermarkt. Ik had een hele eigen stijl waarin je mijn creativiteit goed zag. Totdat…..ik moeder werd, mijn lichaam veranderde, mijn haar donkerder werd en ik gewoon wat ouder werd. Jarenlang worstelde ik ermee: wat moet ik aan?.

 

Ik kon geen kleding vinden en mijn eigen stijl veranderde in donkere kleuren met maar één doel, mijn lijf verstoppen. Totdat ik Anique inschakelde. Wat was het fijn om mijn verhaal te kunnen doen en begrepen te worden. Anique is niet zomaar een stijlcoach, ze gaat veel dieper dan dat! Ze kijkt echt naar jou als mens, midden in je leven. Je lijf, je dagelijks leven, waar je van houdt en waar niet van, je kleuren, alles passeert de revue.

 

Ze is eerlijk, maar vol compassie. En dat is precies wat ik zocht, iemand die objectief naar mij, mijn lijf en mijn garderobe zou kijken en me zou helpen mijn eigen stem qua kleding weer te vinden.

 

Ik heb van A tot Z genoten, vooral het samen shoppen was echt waardevol. Langzaamaan bouw ik de garderobe die bij dit seizoen in mijn leven past en mijn creativiteit uitstraalt. Het is het beste cadeau dat ik mezelf kon geven!”

Hilde Backus

Wandelcoach

 

“Wow Anique, je hebt me gezien en gehoord!

 

Shoppen in mijn klerenkast was een ontdekking en nu met enkele nieuwe kleren voelt het compleet. Mooie stoffen, kwaliteit en eenvoud. Bruikbaar en praktisch als wandelcoach voor binnen en buiten. Ik heb nu richting en oriëntatie, voorheen kocht ik maar wat en vooral niet veel.

 

Dank ook voor de overzichtelijke setjes, wat een nieuwe mogelijkheden. Dat ik ze op beeld van je heb gekregen geeft houvast, daar ben ik blij mee. Ik zie nu wat me goed staat. Dank voor je een superheldere, volledige en bruikbare verslag. Ik heb enorm veel ontdekt over mijn klerenkast en wat wel en niet bij me past.

 

Je rust en geduld, je balans tussen ruimte en richting geven over kleur en kledingadvies maakten het ontspannen verwenmomenten met enorm veel resultaat”.

Patricia Deckers

Spiritueel coach

 

“Tot 1,5 jaar geleden had ik een kantoorbaan en werkte ik 25 jaar als (leidinggevend) secretaresse en management assistente. Zo anders is dat nu. Geen kostuums, pantalons, strakke blouses en/of mantelpakjes meer voor mij als dagelijkse kost. Alhoewel ik deze zakelijke uitstraling nog altijd mooi vindt, zij het wel op een passende moment.


Na het afscheid van mijn werkgever raakte ik mijn gevoel voor mode kwijt en wist ik niet zo goed wat er bij deze nieuwe versie van mezelf paste. Van welke stijl ik nu echt blij word én die een aanvulling zijn voor mij als persoon. Uit de sessie bleek dat in grote lijnen mijn voorkeurskleuren wel een match waren maar ook daar kon hier en daar nog wat bijgeschaafd worden.


Wat mij opvalt is dat Anique zich verdiept in jou als persoon en direct de verbinding legt met jouw sterke punten en kwaliteiten. Wat is jouw verhaal en wat wil je graag uitdragen in combinatie met jouw kernwaarden.”

SENSA SHINE TRAJECT

PERSONAL

 

 

– 4x 1-op-1 sessie in mijn Studio in Leiden.

 

– Tussentijdse coaching via WhatsApp + 3 maanden erna (totaal 6 maanden).

 

– 1x aftercall via zoom van 45 minuten na de 4e sessie.

 

– Huiswerkopdrachten en feedback.

 

 

INCLUSIEF:

 

– Op maat gemaakt persoonlijk kleurenpaspoort.
– Stijlverslag.

 

 

BUSINESS

 

 

– 5x 1-op-1 sessie in mijn Studio in Leiden.

 

– Tussentijdse coaching via WhatsApp + 3 maanden na 5e sessie.

 

-1- 3 zoomcalls van 45 minuten tussen de sessies voor de vertaalslag van je kleuren en outfits naar jouw business & branding.

 

– 1x aftercall via zoom van 45 minuten na 5e sessie.

 

– Huiswerkopdrachten en feedback.

 

 

INCLUSIEF:

 

– Op maat gemaakt persoonlijk kleurenpaspoort.
– Stijlverslag.

– Branding kleurconcept.

 

 

anique van kooij portret
Naamloos-1 (1)
HET SHINE TRAJECT PERSONAL IS VOOR JOU

 

Wanneer jij een vrouw bent die zelfbewust en ondernemend is, leergierig en open staat voor persoonlijke groei.

 

Je bent iemand met een Missie, goed in wat je doet en voelt dat nu het moment is om te werken aan je nieuwe uitstraling.

 

Je wilt ervoor gaan met een Stijlcoach die zachtaardig is maar ook eerlijk en oprecht is, die het mooiste in jou naar boven haalt en je het beste gunt!

 

 

HET SHINE TRAJECT BUSINESS IS VOOR JOU

 

Wanneer je een ondernemer bent met een Missie, goed in wat je doet en voelt dat nú het moment is om te werken aan je nieuwe garderobe.

 

Je beseft dat jouw uitstraling effect heeft op jouw business. Je hebt behoefte om jouw branding aan te laten sluiten op wie jij bent!

 

Je wilt ervoor gaan met een Stijlcoach die snapt wat een persoonlijke branding voor je doet en als geen ander weet hoe authentiek ondernemen werkt!