Voel jij aan alles: er zit zoveel meer in mij dan dat ik nu laat zien?
Wil jij jezelf echt laten zien zoals jij werkelijk bent?
Niet hoe het hoort en moet, maar op manier die past bij jou en je Missie?

 

 

HERKEN JE DIT?

 

~ Je staat geregeld voor je kast en denkt; dit past niet meer bij wie ik nu ben, maar wat past er dan wel bij mij?

 

~ Ik heb zoveel kleding, ik moet hoognodig een shift maken, maar waar begin ik? Misschien trek ik het nog eens aan wanneer ik ben afgevallen of de juiste gelegenheid zich aandient.

 

~ Ik heb geregeld miskopen, deze kleding blijft dus onaangeroerd in mijn kast hangen, ik snap niet goed waaraan het ligt.

 

~ Ik heb al flink opgeruimd en heb nu ‘missing links’, hoe vul ik mijn garderobe aan op een manier die past bij wie ik nu ben?

 

~ Ik heb mooie stappen gezet in mijn carrière en sta geregeld in the picture, maar heb daarvoor niet de geschikte outfits, ik straal daardoor niet uit wat ik zou willen!

 

~ In mijn business ben ik succesvol en heb het nodige geïnvesteerd, maar niet in mijn garderobe, die loopt achter bij waar ik nu sta, deze mag ook meer Next Level!

 

anique van kooij shine traject
Naamloos-4

Ik coachte al vele vrouwen net als jij!
Iedere vrouw is uniek, met ieder haar eigen kenmerken, figuur en karakter. Maar ook hebben vrouwen veel gemeen en lopen ze tegen dezelfde dingen aan!

 

Wanneer je een nieuwe fase van je leven of business bereikt, zal je uitstraling en garderobe met je mee veranderen. Het is een wezenlijk onderdeel van jouw persoonlijke ontwikkeling en een weerspiegeling van waar jij nu staat!

 

Ik coach je met liefde om die stijl te durven dragen waar jij naar verlangt. Wat houdt je tegen om je te kleden zoals jij dat wilt? Welke mindfucks staan je nog in de weg om de mooiste versie van jezelf te laten zien zodat jij gaat stralen en aantrekt wat bij jou past?

SENSA SHINE TRAJECT

In dit SENSA SHINE TRAJECT loop ik een tijdje met je mee om jouw authentieke stijl te ontdekken en van betekenis te zijn in jouw transformatieproces.
Ik geef je mijn kennis & tools en leer je hoe je het zelf doet.

 

Voor mij begint het altijd bij jou: WIE ben jij, WAT is je verlangen en WAT wil je graag uitstralen? Ik zie jou in z’n geheel en kijk daarbij ik op vier niveaus:

 

~ Wat is je persoonlijkheid.
~ Waar word je blij van.
~ Wat zijn jouw overtuigingen.
~ Wat zijn je fysieke kenmerken.
~ Hoe ziet jouw lifestyle en/of business eruit.

 

Wanneer jij de juiste kennis en tools hebt, ga jij minder twijfelen en maak jij bewustere kledingkeuzes. Een overzichtelijke garderobe met minder kleding, maar met meer kwaliteit, maakt het makkelijker en geeft je rust en overzicht! Hoeveel kleding heb je eigenlijk nodig?

 

Minder kleding is ook beter voor onze wereld, want de kledingindustrie is één van de meest vervuilende die er is! Duurzaamheid staat bij mij hoog in het vaandel.

 

Ik ben intuïtief en werk graag met de Wet van Aantrekkingskracht, ik maak het onderbewuste bewust en geef je wat je nodig hebt. Ik ben altijd eerlijk, objectief en zonder oordeel.

 

Ik houd van concrete resultaten en ga altijd voor het beste, voor minder dan 100% doe ik het niet, dit is wat ik jou ook leer!
We creëren samen, stap voor stap, een garderobe die die helemaal laat zien wie jij bent!.

Anique van Kooij in gesprek
SESSIE 1: WAT IS JE VERLANGEN

 

Wie ben jij, wat is je verlangen en waar sta je nu?

 

Dit doe je onder andere door het maken van een visionbord en Pinterestbord.
Hiermee maak je je verlangens zichtbaar zodat deze werkelijkheid gaan worden.

 

Ik stel je veel vragen, laat je nadenken over je voorkeuren als het gaat om je eigen stijl en begeleid je in je proces.

 

Ik leer je hoe je je intuïtie ontwikkelt, zodat je gaat vertrouwen op wat je vaak onbewust al weet.

 

We maken een deep dive in wie jij bent, zodat we samen het maximale resultaat bereiken voor jou!

SESSIE 2: JOUW KLEUREN

 

Het begint allemaal met de juiste kleurkeuze.

 

Zodra je weet welke kleuren jou het allermooiste staan, zul je anders gaan kijken, combineren, kiezen en kopen.

 

We bepalen aan de hand van het uitgebreide KLEURPLAN welk (sub)kleurtype jij bent.
Waar word je blij van, wat past bij je persoonlijkheid en welke kleuren en dessins laten jou stralen?

 

Kleuren zijn mijn specialiteit. Ik ontwikkelde mijn eigen methode voor het geven van een persoonlijke en duurzame kleurenanalyse.

anique van kooij aan het werk
anique van kooij kleding uitzoeken
SESSIE 3: JOUW PASVORM & GARDEROBE

 

Hoe is jouw zelfbeeld, waar ben je blij mee en dankbaar voor?

 

We analyseren jouw figuurtype voor de spiegel.
Wat mag geaccentueerd en meer aandacht krijgen, hoe laten we je figuur het mooiste tot z’n recht komen?

 

Hoe ziet jouw garderobe er nu uit?
Klopt deze bij jouw lifestyle en hoe zijn eventuele miskopen ontstaan?

 

We halen het maximale uit jouw garderobe door het maken van nieuwe combinaties en creatieve oplossingen.

 

Welke materialen geven je de juiste uitstraling, welke accessoires maken het helemaal af en wat voor aanvulling heb je nodig om je garderobe compleet te maken?

SESSIE 4: SHOPEXPERIENCE

 

We maken je gardrobe compleet met een shopsessie op maat.

Ik leer je om de juiste items online en offline te vinden en waar je voortaan op mag letten om de juiste aankoop te doen.

 

COACHING

 

Ik begeleid je gedurende het SHINE TRAJECT, tussen de sessies door en nog een periode erna (totaal 6 maanden).

 

Je mag mij al je vragen stellen en foto’s sturen zodat alle verworven kennis wordt geïmplementeerd en eigen gemaakt en je vol zelfvertrouwen er verder mee kunt!

anique van kooij personal shopping
JE BEDRIJF DAT BEN JIJ

 

Wanneer jij een eigen onderneming hebt, ben JIJ het gezicht van je onderneming, je bedrijf dat ben jij!
Klanten kiezen voor jouw om wie jij bent, gaan aan op jouw energie en uitstraling!

 

Hoe mooi zou het zijn wanneer JIJ het uitgangspunt bent van al je uitingen waarin je zichtbaar bent. Jouw kleding & kleuren zijn het uitgangspunt voor je branding.

 

Of wanneer jij geregeld voor een groep staat als bijvoorbeeld spreker of docent.
Hoe fijn is het dan wanneer de kleding jou draagt en energie geeft en je dat extra stukje power geeft?

 

Het maakt niet alleen alles makkelijker, maar het versterkt ook het totaalplaatje van je bedrijf.

 

In het SHINE TRAJECT BUSINESS gaan we aan de slag met jouw branding: de kleuren voor je logo, website en de outfits voor een fotoshoot of event. We zorgen dat deze aansluit bij de rest van je garderobe.

 

Op deze manier heb je altijd iets passends om aan te trekken zodat jij volop kunt shinen!

ERVARINGEN VAN VROUWEN DIE JE VOOR GINGEN
Fenneke van Vliet

Coach/ trainer

 

Wat heb ik genoten van ons Stijltraject. Ik heb het gemarkeerd als één van de hoogtepunten van 2021. Je was praktisch, benaderbaar, eigenwijs en scherp.

 

Ik heb erg veel van je geleerd en pas dat dagelijks toe. Eigenlijk was je traject daarmee niet alleen een eenmalig cadeau aan mijzelf, maar een investering in kennis die ik de rest van mijn leven met mij meedraag, letterlijk en figuurlijk.

 

Graag bedank ik je voor de goede adviezen, geduld en spot on keuzes. Door jou heb ik anders naar mijn kledingkast leren kijken, doe ik veel minder internet miskopen en ga ik met nog veel meer plezier en zelfverzekerdheid een kledingwinkel in. 

 

Lieve Anique, erg veel dank voor het traject dat wij samen bewandelden, ik genoot van elk moment!

 

Willemijn

Directeur overheidsorganisatie

 

Waar ik in 2 eerdere trajecten bij een kleur-en kledingadviseur er niet in slaagde om erachter te komen wat mij nou het beste staat, lukte dat met Anique wel.

 

Zij biedt een weldoordacht traject aan waarbij ze met veel zorg, eerlijkheid en vooral aandacht met je aan het werk gaat. Want ja, je moet het uiteindelijk ook zelf kunnen. 

 

Kunnen zien welke kleuren, stoffen en modellen bij je passen. Kritisch kunnen zijn naar je huidige garderobe en bij het shoppen. Kritisch want Anique gunt je het beste en coacht je zodat je met minder dan het optimale resultaat geen genoegen meer neemt. En daarbij let ze heel goed op jouw wensen en legt ze niet haar eigen stijl of een niet realistisch plaatje op.

 

Ik vond de verschillende onderdelen van haar programma goed op elkaar afgestemd en in een ontspannen tempo plaatsvinden. Het werken met een vragenlijst, moodboard met haar feedback, toepassen van kleurenanalyse op mijn eigen kleding en het passen in haar studio met directe feedback heel behulpzaam. 

 

De uitgebreide kleurenanalyse was heel goed, veel uitleg en goed toepasbaar. Het shoppen leverde een stevige basis-garderobe op die ik zowel voor mijn werk met veel representatieve eisen als in mijn vrije tijd kan gebruiken.

 

Kortom, een investering die zeker zijn waarde heeft opgebracht!

Kim Teeselink

Life- en Loopbaancoach

 

Ik liep al een tijdje rond met het verlangen om dat wat ik van binnen voelde ook te laten zien in mijn uitstraling (kleding en bedrijf).
Toen Anique een masterclass verzorgde werd ik enthousiast en dacht ik, nu ga ik het grondig aanpakken.

 

Ik had ook de wens om mijn website te vernieuwen en wilde graag  eenheid in alles (foto’s, logo, kleuren en design). Anique heeft een heel eigen stijl en is een ontzettend warme persoonlijkheid dus ik keek uit naar onze samenwerking. Het heeft mij heel veel gebracht.

 

Nu winkel ik weer met plezier en koop ik alleen iets als ik er echt blij van word. Het ontdekken van mijn kleuren, het woorden geven aan wat bij mij past. Het gaat zo veel verder dan nooit meer miskopen doen (wat ook heel fijn is). Het is de basis voor alles waar ik creatief uiting aan geef (dus mijn kleding maar ook mijn interieur bijvoorbeeld).

 

Door mijn samenwerking met Anique heb ik een krachtige basis gelegd om mijn website te kunnen ontwikkelen. Het was nooit zo smaakvol geworden zonder onze samenwerking daar ben ik van overtuigd. Ook heb ik geleerd om mezelf meer te gunnen en er meer van te genieten.

 

www.coaching4talents.nl

Babette Tasseron

Business coach

 

“Eerlijk, oprecht, met ongelooflijk veel gevoel voor stijl: dat is Anique.

 

Door deze bijzondere stijl-reis heeft niet alleen mijn kledingkast een upgrade gekregen, ook voel ik als spreker én coach een 1:1 match tussen hoe ik mij van binnen voel én wat ik draag. Comfortabel, classy, power, not-ordinary. Ik weet mijn persoonlijkheid nu ook te vangen in m’n outfits: door de coaching van Anique.

 

Wat begon met een stijlsessie, eindigde in een garderobe die ik elke dag met een glimlach begroet, een compleet nieuwe huisstijl voor mijn business (om ‘mijn’ kleuren ook te verwerken in mijn branding) én het scheelt me veel tijd met shoppen, ik weet nu precies wat ‘voor mij werkt’.

 

200% aanrader voor iedereen die ook maar iéts van een ‘ja’ voelt nu. Het is de investering dubbel en dwars waard. Dankjewel Anique, mooi mens!”

Wendela Lam

Docent middelbaaronderwijs

 

Anique is een echt een bijzondere fijne vakvrouw! Ze is iemand die niet werkt zoals andere kleur en stylecoaches, maar nog een stapje verder gaat.

 

Ze kijkt en luistert goed naar wie je bent en wie je wilt zijn en wat je wilt uitstralen. Dat heeft mij enorm geholpen om juist meer kleur te geen dragen in plaats van te kiezen voor de meer gedempte en veilige kleuren.

 

Door een middag met stijl en pasvorm bezig te zijn weet ik door Anique haar heerlijk eerlijke kijk en uitleg wat ik vooral niet meer moet doen en wat juist wel. Samen shoppen is echt een fijne aanvulling. Je gaat van theorie naar praktijk, van denken naar doen.

 

Door in de shopsessie alles uit te proberen wat je hebt geleerd, zie je dat het werkt. Door dit traject heb ik zoveel geleerd. Ik bouw nu aan een garderobe die wat kleur en stijl betreft echt bij me past en laat zien wie ik ben. Zo fijn!

 

Het is zo fijn om voor je kast te staan met kledingstukken die echt iets voor je doen. En helemaal leuk om te zien dat het ook echt werkt, anderen zien dit ook en vertellen je dat je er goed uitziet!

Angelique Melkert

Mederwerkster kinderopvang

 

Zoveel meer is dit dan alleen een kleurenanalyse of stijl advies. Een reis die voor mij belangrijk was om stappen echt te kunnen zetten.

 

Het opent je ogen, leert echt naar jezelf kijken en laat voelen wat kleding kleur en pasvorm voor je doet of juist niet doet.Het heeft me acceptatie van mezelf opgeleverd, dat ik geen bevestiging nodig heb van anderen.

 

Ik straal nu uit wat ik wil uitstralen en kan nu combineren met kleding waar ik blij van wordt. Geen straalangst, de basis ligt er. Ik heb een andere mindset gekregen, de kleding mag mij passen.

 

Ik heb voor mezelf gekozen om dit traject aan te gaan. En Anique heeft mij daarin top begeleidt!

SENSA SHINE TRAJECT

PERSONAL

 

 

– 4x 1-op-1 sessie in mijn Studio in Leiden.

 

– Tussentijdse coaching via WhatsApp + 3 maanden erna (totaal 6 maanden).

 

– 1x aftercall via zoom van 45 minuten na de 4e sessie.

 

– Huiswerkopdrachten en feedback.

 

 

INCLUSIEF:

 

– Op maat gemaakt persoonlijk kleurenpaspoort.
– Stijlverslag.

 

 

BUSINESS

 

 

– 5x 1-op-1 sessie in mijn Studio in Leiden.

 

– Tussentijdse coaching via WhatsApp + 3 maanden na 5e sessie.

 

-1- 3 zoomcalls van 45 minuten tussen de sessies voor de vertaalslag van je kleuren en outfits naar jouw business & branding.

 

– 1x aftercall via zoom van 45 minuten na 5e sessie.

 

– Huiswerkopdrachten en feedback.

 

 

INCLUSIEF:

 

– Op maat gemaakt persoonlijk kleurenpaspoort.
– Stijlverslag.

– Branding kleurconcept.

 

 

anique van kooij portret
Naamloos-1 (1)
HET SHINE TRAJECT PERSONAL IS VOOR JOU

 

Wanneer jij een vrouw bent die zelfbewust en ondernemend is, leergierig en open staat voor persoonlijke groei.

 

Je bent iemand met een Missie, goed in wat je doet en voelt dat nu het moment is om te werken aan je nieuwe uitstraling.

 

Je wilt ervoor gaan met een Stijlcoach die zachtaardig is maar ook eerlijk en oprecht is, die het mooiste in jou naar boven haalt en je het beste gunt!

 

 

HET SHINE TRAJECT BUSINESS IS VOOR JOU

 

Wanneer je een ondernemer bent met een Missie, goed in wat je doet en voelt dat nú het moment is om te werken aan je nieuwe garderobe.

 

Je beseft dat jouw uitstraling effect heeft op jouw business. Je hebt behoefte om jouw branding aan te laten sluiten op wie jij bent!

 

Je wilt ervoor gaan met een Stijlcoach die snapt wat een persoonlijke branding voor je doet en als geen ander weet hoe authentiek ondernemen werkt!