kledingadvies

SENSA ~ STIJLPLAN

In deze 2 SENSA ~ SESSIE’S komt alles aan bod. Perfect voor als jij de diepte in wilt gaan en het grondig aan wilt pakken. Naast de basiskennis over je kleur en figuurtype, wil jij een stapje verder gaan. Je wilt je uitstraling versterken en een duidelijke eigen stijl creëren. Hiervoor maak ik een persoonlijk plan, zodat jouw stijl helemaal klopt met wie jij bent!

 

WAT KUN JE VERWACHTEN

 

Sessie 1:

 

~ Van te voren hebben we een vrijblijvend (gratis) telefonisch kennismakingsgesprek of videocall, zo merk je of dit is wat je zoekt en of het klikt. Niet geheel onbelangrijk, want het is een heel persoonlijk traject.
~ Van te voren stuur ik je een online vragenlijst, zo krijg ik een goed beeld van jou en je wensen. In de eerste sessie nemen we deze vragen door.
~ We bespreken je Moodboard of Pinterestbord en ik geef hier feedback op.
~ Ik doe een kleurenanalyse, zodat je weet welk kleurtype je bent en we bekijken wat jouw mooiste kleuren zijn. Je krijgt een kleurkaartje van jouw kleurtype.
~ Vervolgens doen we een figuuranalyse voor de spiegel; ben je blij met je lichaam of heeft deze aandacht nodig? We bekijken welke kledingvormen het beste bij jou figuurtype passen.
~ Ik doe alvast een garderobecheck en we maken een begin met het opruimen van jouw kast.

 

Sessie 2:

 

~ In de tweede sessie gaan we jouw kast verder opruimen, zodat we overzicht krijgen. Tijdens het opruimen komen we van alles tegen; miskopen, kledingstukken met emotionele waarde, wisselende maten bij een veranderd figuur. We staan hierbij stil en ik help je met het op orde brengen hiervan.
~ Met de overgebleven lievelingskledingstukken gaan we shoppen in eigen kast en setjes maken zodat je garderobe optimaal benut wordt. Tijdens het passen kijken we naar alle bevindingen die we eerder verkregen hebben in de eerste sessie zoals je kleuren, vormen en moodboard- ideeën.
~ Mocht het jouw wens zijn een Wardrobe Capsule (een beknopte garderobe waarin zoveel mogelijk op elkaar afgestemd is, zodat je met minder kleding meer mogelijkheden hebt), samen te stellen, dan maken we daar een basis voor. Door middel van de gemaakte foto’s creëer ik overzicht zodat je verder kunt bouwen aan je beknopte en overzichtelijke garderobe.
~ Ik maak een shoplijstje wanneer er wat ontbreekt en maak foto’s van de setjes als geheugensteuntje.

 

 

NA AFLOOP

 

Na afloop maak ik thuis een persoonlijk online Stijlverslag, inclusief de foto’s van de setjes die we gemaakt hebben. Hierin geef ik een Stijlanalyse; uit welke elementen bestaat nu jouw stijl. Ik vermeld alle bevindingen die we in de twee sessies opgedaan hebben.

 

* Het Stijlplan is uit te breiden met Whatsapp coaching gedurende 3 maanden (€99,-). Ik begeleid je dan met je nieuwe aankoopbeslissingen. Je mag mij dan al je vragen stellen tav je garderobe zodat het nieuwe zelfvertrouwen goed geïmplementeerd wordt.

 

WAAR

 

Bij jou thuis.

 

(Woon je verder dan 1 uur reistijd vanaf Leiden, dan reken ik ook reistijd à €30,- per uur).

 

Note: Ik reken reiskosten vanaf 20 km (vanaf Leiden) 0,24 cent per km of op basis van OV.
Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief kledingaankopen.

stijlcoach kleding keuren
kleurwand met assessoires
kleuren stijlsessie klant