SENSA STIJLCOACH SCHOOL

Dé Stijlcoachopleiding die compleet en transformerend is

Je wilt graag andere vrouwen laten shinen en een bijdrage leveren aan hun transformatie. Je voelt aan alles dat dit is wat je te doen hebt! Je weet het nu zeker: jij wilt Stijlcoach worden.

 

 

GAAT DIT OVER JOU?

 

~ Jij helpt nu al vaak je zus of je vriendinnen met hun stijl en garderobe in je vrijetijd. Het gaat je moeiteloos af, je bereikt mooie resultaten. Je zou hier dolgraag je beroep van willen maken en hier je brood mee willen verdienen.

 

~ Jij bent al Stijlcoach, maar jij voelt het verlangen om je verder te ontwikkelen in dit mooie vak. Je hebt behoefte aan meer verdieping, zodat jij je klanten een grotere transformatie kunt geven.

 

~ Je bent nu psycholoog of coach en werkt graag met mensen. Het geeft je vervulling. maar het is ook best zwaar en saai. Je hebt behoefte aan iets luchtigers, creatievers, iets met meer afwisseling en dynamiek.

 

~ Je bent nu Loopbaancoach. Je helpt vrouwen bij het vinden van hun droombaan en werkt samen aan een nieuwe invulling en daarbij hoort ook een nieuwe uitstraling. Het lijkt je fantastisch om dit kloppend te maken, zodat ze van binnen en van buiten klaar zijn voor een nieuwe start.

 

~ Je werkt in de mode als bv. verkoopster. Je hebt hart voor je klanten en vind het heerlijk om ze te laten shinen, maar je ziet dat het advies nog wel wat persoonlijker kan. Je zou daar graag de juiste tools en kennis voor willen hebben, zodat ze vaste klant worden en voor jouw kwalitatieve advies terugkomen.

 

~ Je hebt een goede baan, werkt veel vanuit het hoofd, maar je merkt steeds vaker dat je meer vanuit gevoel en intuïtie zou willen werken. Je wilt graag je passie voor kleur en creativiteit tot uiting laten komen, je bent toe aan een carrièreswitch.

Personal branding
quote opleiding
quote voor kleur en kledingadvies
hi 1

Ik ben Anique, moeder van twee opgroeiende dochters Britt en Jente, vriendin van Marcel. Samen wonen we in het mooie Leiden.
Sinds een paar jaar ben ik Stijlcoach, ik doe dat met heel veel liefde en passie, ik leef mijn Missie en mijn droom.

 

HOE HET BEGON

 

Mijn eigen stijl is heel belangrijk voor me, het laat zien wie ik ben.
Ik ontwikkelde deze op de Kunstacademie, ik deed de richting Modevormgeving.
Na mijn afstuderen ging ik aan de slag als kinderkleding ontwerpster voor verschillende merken zoals Mexx, Lapagayo en Jubel.
Mààr na twintig jaar kreeg ik andere interesses en behoefte aan meer diepgang.
Ik had het gevoel niet al mijn talenten te benutten.

 

STIJLCOACH EN MINDF*CKS

 

Ik speelde wel eens met het idee om Stijlcoach te worden, maar al snel kwamen er allerlei gedachtes voorbij: daar ben ik toch niet het type voor of dat verwachten ze toch niet van mij? Kortom; allerlei mindfucks die mij tegenhielden, het duurde nog even….
Vaak had ik een dubbel gevoel bij de modewereld wanneer ik het enorme aanbod in de winkels aantrof. Eigenlijk hield ik helemaal niet van Trends en Fast Fashion; veel te oppervlakkig.
Wèl hield ik van mooie stoffen, bijzondere kleurencombinaties en een sophisticated look.
Mijn verlangen naar creativiteit én meer diepgang werden steeds groter.
Al snel kwam ik weer uit bij het vak van Stijlcoach: de combinatie van mijn wensen, ervaring en kwaliteiten maakten dat ik ervoor ging!

 

NEXT LEVEL

 

Ik hielp al heel wat vrouwen met het ontdekken van hun eigen stijl, deed vele Stijl- en Kleurplannen.
Maar ook nu weer verlangde ik naar meer diepgang, ik haalde er naar mijn idee niet alles uit, ik zag dat er nog zoveel winst te behalen viel bij mijn klanten.
Ik ontwikkelde daarom het SENSA SHINE TRAJECT waarin ik al mijn expertise en coachingsvaardigheden samenbracht zodat de transformatie grootser werd.
Want wat er dan ontstaat is echt Magic!
Het geeft mij zo enorm veel voldoening om vrouwen dat Next Level gevoel te laten ervaren!

EEN OPLEIDING DIE COMPLEET IS EN GAAT VOOR TRANSFORMATIE!

 

Het vak van Stijlcoach lijkt helemaal te kloppen voor jou!
Alles wat je leuk vindt komt hierin samen: met vrouwen werken, psychologie, persoonlijke ontwikkeling, je creativiteit gebruiken, je liefde voor schoonheid, stijl en kleur tot uiting laten komen.
Je wilt geen oppervlakkige plaatjes of metamorfoses creëren, jij weet ook dat dat niet blijvend is. Je houdt van duurzaamheid en diepgang.
Jij bent open minded, denkt niet graag in hokjes. De (theoretische) regeltjes van hoe het hoort en moet zeggen jou ook niet zoveel.
Het advies dat jij wilt geven mag persoonlijk en op maat zijn, dat geeft je pas echte voldoening.

 

Je houdt van afwisseling en vrijheid, hoe fijn zou het zijn als je werkt op jouw manier?
Het ondernemerschap lijkt je daarvoor ideaal, maar ja, dan nog de juiste opleiding vinden.
Je hebt al heel wat uurtjes doorgebracht op internet. Allerlei sites van opleidingen bekeken, alleen, het is het allemaal net niet…
Je mist uitgebreide lessen over Kleurenanalyse, de opzet van je Business.
Het is of hip en trendy, voor Power vrouwen, een tikkeltje ouderwets, te onpersoonlijk of je mist diepgang.

 

Heel herkenbaar, want ik was ook zoekende naar de juiste opleiding en liep precies tegen hetzelfde aan.
Daarom ontwikkelde ik de Sensa Stijlcoach School zoals ik hem zelf zou willen: een opleiding die compleet is, diepgang heeft en gaat voor transformatie!

ERVARINGEN VAN CURSISTES DIE JE VOORGINGEN
bloom-stijlcoach-myrthe-amsterdam-0045

“De opleiding bij Anique vorig jaar heeft me heel veel plezier gebracht!
Je leert allerlei verschillende onderdelen van stijl en kleur en gaat er meteen praktisch mee aan de slag.

 

Daarnaast heb ik ook enorm genoten van de mooie en leuke vrouwen waarmee we samenzaten.
We hebben denk ik veel van elkaar geleerd in het hele proces! Mooi om te zien van elkaar, hoe ieder het op z’n eigen manier doet.

 

Alles is goed in elkaar gezet door Anique!
En ik vond het ook een fijne basis om zelf vanuit mijn achtergrond (in kunst en psychologie) elementen toe te voegen mbt persoonlijke ontwikkeling.
Win-win !”

 

Myrthe Frederix
thumbnail_image0 (3)

“Wat heb ik genoten van mijn tijd bij de Sensa Stijlcoachschool!
De hele opleiding voelde als een cadeautje, een cadeau aan mezelf en eentje die ik nu weer verder mag geven aan andere moeders.

 

Anique heeft veel kennis en ervaring en deelt die op een enthousiaste manier met haar cursisten. Je voelt de passie voor haar vak, dit werkt echt aanstekelijk! Ze voelt goed aan wat ieder voor zich nodig heeft om nog meer te groeien en ook als dingen soms nog lastig zijn helpt ze je op een coachende wijze op weg.

 

Ik ben heel blij dat ik mijn hart heb gevoeld destijds en de opleiding ben gaan doen, ondanks allerlei praktische bezwaren. Het was het helemaal waard!
Ik heb nu het mooiste beroep ter wereld en mag andere moeders begeleiden in het Sensa Stijlcoach traject en ze weer laten stralen!”

 

Mariëtte Konrad-Vosman
PHOTO-2023-01-30-13-34-54

“Vorig jaar was ik op zoek naar meer creativiteit, werken met vrouwen, meer diepgang en 1 op 1 contact in plaats van alleen maar contact via zoom. Tegelijkertijd moest dit te combineren zijn met mijn virtual assistant werkzaamheden in de kledingbranche en als ik mijn communicatie achtergrond zou kunnen inzetten zou het helemaal fantastisch zijn.

 

Het duurde even voordat ik de geschikte opleiding vond maar toen ik Anique voorbij zag komen op Instagram wist ik direct ja, dit is wat ik zoek. Ik voelde me direct op mijn gemak bij Anique. Heel toegankelijk, warm en empathisch. Maar daarnaast sprak de kleine setting van de school mij aan en het feit dat je direct het geleerde in praktijk brengt.

 

Anique gaat voor kwaliteit en ik ook. Ik wil alleen het allerbeste voor mijn klanten. Het is heel fijn dat ik dat nu kan aanbieden. Iedere keer weer als ik een blij bericht ontvang van een klant, maakt mijn hart een sprongetje.

 

Dank je wel, Anique!”

 

Eliza Plate
thumbnail_image0

“Anique heeft heel veel kennis van zaken. Tijdens de lessen probeert ze zoveel mogelijk kennis over te dragen. Ik vond het heel fijn dat ik mijn opgedane kennis direct in de praktijk kon gaan oefenen. 

 

Verder is ze een echte ‘verbinder’. Ze probeert haar cursisten zo goed mogelijk met elkaar te laten matchen. Daardoor heb ik heel veel plezier en steun ervaren van de andere dames.

 

Tot slot zorgt ze ervoor dat iedereen aan het eind van de opleiding klaar is voor een vliegende start. Ik voelde me echt gezien door Anique, ze kon precies benoemen waarin ik me kan onderscheiden van de rest. 

 

Ik had me geen beter traject kunnen wensen.”

 

Marijke van Leeuwen
WERKEN VOLGENS DE SENSA-WIJZE

 

In deze opleiding is de bewezen SENSA-METHODE het uitgangspunt voor de lessen.
Deze is gebaseerd op mijn jarenlange ervaring en kennis die ik heb opgedaan als modeontwerpster en Stijlcoach. Ik coachte vele vrouwen op deze manier tijdens hun 1 op 1 Shine traject.

 

Stap voor stap analyseer en inventariseer je alle onderdelen van haar garderobe en kijk je naar de vrouw als geheel:

 

~ Persoonlijkheid
~ Emoties
~ Mindset
~ Fysieke kenmerken
~ Lifestyle

 

Door haar de juiste kennis en tools aan te reiken versterk je haar mooiste kenmerken en vergroot je haar authentieke uitstraling.
Maar je leert ook om te kijken naar andere zaken die invloed hebben op haar uitstraling, zoals de liefde voor haar lijf, het koopgedrag en de overtuigingen die ze heeft over zichzelf.
Door haar bewustwording te vergroten en aan de slag te gaan met haar mindset, snapt, voelt en ziet je klant wat de juiste kleuren, pasvorm, stijl voor haar uitstraling doen. Naast de theorie oefen je gelijk in de praktijk met proefdames.

 

Je geeft haar het zelfvertrouwen wat ze nodig heeft om het vervolgens zelf te kunnen en te doen. Coaching en creativiteit komen hier mooi samen.
Geen quick mix of een metamorfose for one Day, maar een persoonlijk, duurzaam en kwalitatief advies die zorgt voor groei en een blijvende transformatie.

 

 

WAT GA JE LEREN

 

~ Je leert hoe je een stijl creëert die authentiek is. Die haar eigenheid en kenmerken versterkt zodat haar kleding een weerspiegeling is van haar persoonlijkheid.

 

~ Je leert om heel bewust naar vrouwen te kijken; wat heeft ze nodig, wat zegt ze tussen de regels door, wat zegt haar lichaamstaal?
Door de juiste vragen te leren stellen geef jij als coach de inzichten die ze nodig heeft waardoor haar zelfvertrouwen groeit.

 

~ Je leert om een persoonlijk en duurzaam kleuradvies te geven volgens het SENSA-KLEURPLAN. Je klant snapt, ziet en voelt nu wat kleuren en dessins voor haar doen en hoe ze deze kan toepassen.

 

~ Je leert hoe een vrouwenlichaam in elkaar zit zodat je haar de juiste pasvormen kunt adviseren waarbij haar figuur het beste tot z’n recht komt. Stoffen en kwaliteiten spelen hierin een grote rol, hier leer ik je alles over.

 

~ Je leert hoe je een overzichtelijke garderobe samenstelt en een Wardrobe Capsule creëert die past bij de lifestyle van je klant. Je leert combineren, styling toepassen en wat accessoires voor haar uitstraling kunnen doen.

 

~ Je leert hoe je haar garderobe op de juiste manier aanvult met een personal shopping sessie op maat. Je leert hoe je dit efficiënt aanpakt en waar je op moet letten om het juiste resultaat te kunnen leveren zodat het haar tijd en energie bespaart. Je weet nu hoe je de juiste (duurzame) merken en winkels selecteert en vindt voor je klant.

 

~ Je leert alles voor het opzetten van je bedrijf waarbij ik je een vliegende start geef. Ik deel al mijn ondernemerslessen met jou die mij tot een succesvolle Stijlcoach hebben gemaakt. Je ontdekt jouw super power, zodat je gaat ondernemen op jouw eigen authentieke manier.

 

~ Ik leer je voor het beste te gaan, geen concessies te doen als het gaat om kwaliteit, uitstraling, pasvorm, alles moet kloppen. Dan creëer je uitstraling bij een vrouw die Next Level is. Dat is waar Sensa voor staat en jou onderscheidt als Stijlcoach!

kleuranalyse: gebruik van kleurdoeken
Stijlcoach opleiding kleurkaart
Kleur en kledingadvies
WAT LEVERT DEZE OPLEIDING JE OP

 

~ Je kunt direct aan de slag als Stijlcoach want je hebt nu alle expertise in huis om je klanten transformerende resultaten te geven. Je hoeft geen aanvullende opleidingen meer te volgen om van start te kunnen gaan.

 

~ Door jouw waardevolle advies en coaching snapt ze nu eindelijk hoe het zit met haar kleuren, pasvorm en stijl. Het geeft haar rust en overzicht, eindelijk geen stress meer wanneer ze voor haar kast staat of onverwachts een speciale gelegenheid heeft.

 

~ Jouw klant weet nu hoe ze de Next Level items kan vinden tijdens het shoppen. Kleding die een aanvulling is voor haar garderobe en geen opvulling, dat scheelt haar een hoop energie en frustratie.

 

~ Jouw zelfvertrouwen is zo gegroeid door alle know how die je hebt gekregen en de oefeningen in de praktijk die je met proefklanten hebt gedaan. Daardoor ben jij van grote waarde en een inspiratiebron voor jouw klanten.

 

~ Het geeft je diepe voldoening om al je talenten te gebruiken, je bloeit daardoor als nooit tevoren. Dit heeft ook weer z’n effect op je privéleven.

 

~ Jouw uitstraling en garderobe hebben ook een zichtbare groei doorgemaakt tijdens deze opleiding: wat jouw klanten doormaken, ervaar jij zelf ook, zo kun jij je nog meer inleven in hen.

 

~ Jij trekt nu precies de juiste klanten aan door jouw uitstraling. Dit is wat jouw klanten ook weer gaan ervaren in hun leven en business.

 

~ Je bent trots op jezelf, je hebt nu je eigen bedrijf. Jij laat vrouwen stralen en maakt de wereld zo een stukje mooier!

LESPROGRAMMA

 

 

Lesdag1: Intake & Stijl
Lesdag 2: Kleurenanalyse deel 1
Lesdag 3: Kleurenanalyse deel 2
Lesdag 4: Pasvorm & Garderobe deel 1
Lesdag 5: Pasvorm & Garderobe deel 2
Lesdag 6: Verdiepende Kleurles

Lesdag 7: Kleurencheck

Lesdag 8: Businessopzet
Lesdag 9: Shopping

Lesdag 10: Terugkomdag (na 3 maanden)

 

PRAKTISCH

 

START: vrij 27 sept (nog 1 plekje).

 

De overige lesdagen zijn op: 18 okt, 8 nov, 29 nov, 20 dec, 10 jan, 31 jan, 21 feb, 14 maart, 10e les in overleg 3 maanden na laatste les.

 

Plan je matchgesprek om jouw plekje te claimen.

 

TIJD: 10 – 17 uur.

 

WAAR: Leiden.

 

AANTAL: max 4 personen.

 

INCLUSIEF

 

– Lunch + drinken & gezonde versnaperingen.
– Kleur en werk materialen.
– Persoonlijk Kleurplan + kleurenpaspoort.
– Huiswerkopdrachten en feedback.
– Begeleiding via mail/WhatsApp.

 

Prijs op aanvraag

 

 

OPEN MIDDAG:

 

Zondag 30 juni 13.00 – 16.00 uur

 

Laat me even weten als je wilt komen via het contactformulier of dm op Instagram.

Komt deze datum jou niet uit, dan is het mogelijk om in overleg een andere datum te plannen.

VOOR WIE IS DE DE SENSA STIJLCOACH SCHOOL?

 

– Voor ondernemende vrouwen met liefde en talent voor kleur, creativiteit en coaching.
– Voor Stijlcoaches die verdieping zoeken.
– Voor modemensen: retailer, verkoopsters, inkoopsters die graag persoonlijker en verdiepender advies willen leren geven.
– Coaches en psychologen die hun klant op alle vlakken willen laten Shinen, zowel van binnen als van buiten.

 

Ben jij een vrouw met een Missie en heb je een drive?
Ben jij oprecht geïnteresseerd in wat vrouwen beweegt?
Heb jij gevoel voor stijl, kleuren en stoffen?
Ben jij creatief en eigen?
Ben jij een aanmoediger maar ook eerlijk?
Ben jij leergierig en nieuwsgierig?

 

Dan is het vak van Stijlcoach op jouw lijf geschreven!

 

Wil jij graag weten of dit de opleiding is die je zoekt?
Maak dan een afspraak met mij.