Vraag hier je SHINE CALL aan, dan maken we samen een plan hoe jij
je authentieke uitstraling versterkt zodat je aantrekt wat bij jou past!

 

 

Je bent een vrouw met een Missie, je wilt impact maken, of dat nu is als professional of met je eigen onderneming.

 

Wanneer jij snapt en voelt hoe jij je authentieke zelf kunt laten zien, straal jij dit uit!
Dit maakt je aantrekkelijk voor de mensen om jou heen, je bent zo een inspiratiebron voor anderen!

 

Weer blij worden van je kast, een overzichtelijke garderobe en elke dag weten wat je aantrekt, zowel privé als in je werk!
Geen keuzestress, geen tijd meer verliezen, maar vol zelfvertrouwen je eigen stijl uitstralen!

 

Wil jij dit?

 

Vul onderstaande vragen in om te kijken of het het waardevol is om samen in gesprek te gaan.

  Hierbij ga ik akkoord met de Privacy verklaring van
  Sensa Stijlcoach. Ik ontvang ook graag je inspiratiemail met tips en
  inzichten voor het creëren van een eigen stijl.

  stijladvies gesprek anique van Kooij
  ERVARINGEN
  Babette Tasseron

  Business coach

   

  “Eerlijk, oprecht, met ongelooflijk veel gevoel voor stijl: dat is Anique. Door deze bijzondere stijl-reis heeft niet alleen mijn kleding kast een upgrade gekregen, ook voel ik als spreker én coach een 1:1 match tussen hoe ik mij van binnen voel én wat ik draag. Comfortabel, classy, power, not-ordinary.

   

  Ik weet mijn persoonlijkheid nu ook te vangen in m’n outfits: door de coaching van Anique. Wat begon met een stijl-sessie, eindigde in een garderobe die ik elke dag met een glimlach begroet, een compleet nieuwe huisstijl voor mijn business (om “mijn” kleuren ook te verwerken in mijn branding) én het scheelt me veel tijd met shoppen, ik weet nu precies wat “voor mij werkt”.

   

  200% aanrader voor iedereen die ook maar iéts van een “ja” voelt nu. Het is de investering dubbel en dwars waard. Dankjewel Anique, mooi mens!”

  Patricia Deckers

  Spiritueel coach

   

  “Tot 1,5 jaar geleden had ik een kantoorbaan en werkte ik 25 jaar als (leidinggevend) secretaresse en management assistente. Zo anders is dat nu. Geen kostuums, pantalons, strakke blouses en/of mantelpakjes meer voor mij als dagelijkse kost. Alhoewel ik deze zakelijke uitstraling nog altijd mooi vindt, zij het wel op een passende moment.


  Na het afscheid van mijn werkgever raakte ik mijn gevoel voor mode kwijt en wist ik niet zo goed wat er bij deze nieuwe versie van mezelf paste. Van welke stijl ik nu echt blij word én die een aanvulling zijn voor mij als persoon. Uit de sessie bleek dat in grote lijnen mijn voorkeurskleuren wel een match waren maar ook daar kon hier en daar nog wat bijgeschaafd worden. De stijl is sprekend en laat zien wie ik werkelijk ben.


  Wat mij opvalt is dat Anique zich verdiept in jou als persoon en direct de verbinding legt met jouw sterke punten en kwaliteiten. Wat is jouw verhaal en wat wil je graag uitdragen in combinatie met jouw kernwaarden.

   

  Nu ze een nieuwe weg ingeslagen is, kan ze jou nóg beter van dienst zijn en een compleet plaatje aanbieden vanuit haar nieuwe studio”.

  Hilde Backus

  Wandelcoach

   

  “Wow Anique, je hebt me gezien en gehoord!

   

  Shoppen in mijn klerenkast was een ontdekking en nu met enkele nieuwe kleren voelt het compleet. Mooie stoffen, kwaliteit en eenvoud. Bruikbaar en praktisch als wandelcoach voor binnen en buiten. Ik heb nu richting en oriëntatie, voorheen kocht ik maar wat en vooral niet veel.

   

  Dank ook voor de overzichtelijke setjes, wat een nieuwe mogelijkheden. Dat ik ze op beeld van je heb gekregen geeft houvast, daar ben ik blij mee. Ik zie nu wat me goed staat. Dank voor je een superheldere, volledige en bruikbare verslag. Ik heb enorm veel ontdekt over mijn klerenkast en wat wel en niet bij me past.

   

  Je rust en geduld, je balans tussen ruimte en richting geven maakten het ontspannen verwenmomenten met enorm veel resultaat”.