Vraag hier je SHINE CALL aan, dan maken we samen een plan hoe jij
je authentieke uitstraling versterkt zodat je aantrekt wat bij jou past!

 

 

Je bent een vrouwelijke ondernemer met een Missie, je wilt impact maken met je eigen onderneming.

 

Wanneer jij je authentieke zelf kunt laten zien, straal jij dit uit!
Dit maakt je aantrekkelijk voor de mensen om jou heen of dat nu privé is of voor je klanten, je bent zo een inspiratiebron voor anderen!

 

Weer blij worden van je kast, een overzichtelijke garderobe en elke dag weten wat je aantrekt, zowel privé als in je werk!
Geen keuzestress, geen tijd meer verliezen, maar vol zelfvertrouwen je eigen stijl uitstralen!

 

Wil jij dit?

 

Vul onderstaande vragen in om te kijken of het het waardevol is om samen in gesprek te gaan.

  Hierbij ga ik akkoord met de Privacy verklaring van Sensa Stijlcoach. Ik ontvang ook graag je inspiratiemail met tips en inzichten voor het creëren van een eigen stijl.

  anique 600
  Naamloos-3
  ERVARINGEN VAN VROUWEN DIE JE VOOR GINGEN
  Babette Tasseron

  Business coach

   

  “Eerlijk, oprecht, met ongelooflijk veel gevoel voor stijl: dat is Anique.

   

  Door deze bijzondere stijl-reis heeft niet alleen mijn kleding kast een upgrade gekregen, ook voel ik als spreker én coach een 1:1 match tussen hoe ik mij van binnen voel én wat ik draag. Comfortabel, classy, power, not-ordinary. Ik weet mijn persoonlijkheid nu ook te vangen in m’n outfits: door de coaching van Anique.

   

  Wat begon met een stijl-sessie, eindigde in een garderobe die ik elke dag met een glimlach begroet, een compleet nieuwe huisstijl voor mijn business (om “mijn” kleuren ook te verwerken in mijn branding) én het scheelt me veel tijd met shoppen, ik weet nu precies wat “voor mij werkt”.

   

  200% aanrader voor iedereen die ook maar iéts van een “ja” voelt nu. Het is de investering dubbel en dwars waard. Dankjewel Anique, mooi mens!”

  Herma Geboers

  Strateeg en beleidsmaker

   

  “Dankzij de kleurenanalyse, het inzicht in mijn lichaamsbouw en de tips van Anique begrijp ik eindelijk waarom bepaalde kledingstukken mooi staan en een goed gevoel geven en andere kleding niet. 


  Nooit eerder lukte het me om zo snel en rigoureus mijn kledingkast op te ruimen. Het is een onvoorzien resultaat van een informatieve en gezellige stylingdag bij Anique, waar ik heel blij mee ben”.

   

  Het zorgt voor rust en geeft ruimte. Ruimte die ik graag vul met nieuwe creaties die beter weerspiegelen wie ik ben.”

  Mariela Paalman

  HR Busines partner

   

  “Werken met Anique vond ik een feest. Super effectief, ontspannen en ook gewoon gezellig.

   

  Het meest blij word ik ervan dat ik nu weet wat “mijn” kleuren zijn! Zóveel makkelijker kiezen, meer dan de helft kan ik nu overslaan. Ook qua geschikte modellen heb ik nu een veel duidelijker beeld wat bij mij past.

   

  Samen shoppen was super! Anique had al voor-geshopt zodat we een efficiënt rondje konden lopen. Ze is een vakvrouw en daarbij oprecht en prettig van toon.”

  Thea Reedeker

  Leerkracht basisonderwijs

   

  Jarenlang vond ik al mijn kleding op rommelmarkten, in kringloopwinkels en op de Noordermarkt. Ik had een hele eigen stijl waarin je mijn creativiteit goed zag. Totdat…..ik moeder werd, mijn lichaam veranderde, mijn haar donkerder werd en ik gewoon wat ouder werd. Jarenlang worstelde ik ermee: wat moet ik aan?.

   

  Ik kon geen kleding vinden en mijn eigen stijl veranderde in donkere kleuren met maar één doel, mijn lijf verstoppen. Totdat ik Anique inschakelde. Wat was het fijn om mijn verhaal te kunnen doen en begrepen te worden. Anique is niet zomaar een stijlcoach, ze gaat veel dieper dan dat! Ze kijkt echt naar jou als mens, midden in je leven. Je lijf, je dagelijks leven, waar je van houdt en waar niet van, je kleuren, alles passeert de revue.

   

  Ze is eerlijk, maar vol compassie. En dat is precies wat ik zocht, iemand die objectief naar mij, mijn lijf en mijn garderobe zou kijken en me zou helpen mijn eigen stem qua kleding weer te vinden.

   

  Ik heb van A tot Z genoten, vooral het samen shoppen was echt waardevol. Langzaamaan bouw ik de garderobe die bij dit seizoen in mijn leven past en mijn creativiteit uitstraalt. Het is het beste cadeau dat ik mezelf kon geven!”

  Hilde Backus

  Wandelcoach

   

  “Wow Anique, je hebt me gezien en gehoord!

   

  Shoppen in mijn klerenkast was een ontdekking en nu met enkele nieuwe kleren voelt het compleet. Mooie stoffen, kwaliteit en eenvoud. Bruikbaar en praktisch als wandelcoach voor binnen en buiten. Ik heb nu richting en oriëntatie, voorheen kocht ik maar wat en vooral niet veel.

   

  Dank ook voor de overzichtelijke setjes, wat een nieuwe mogelijkheden. Dat ik ze op beeld van je heb gekregen geeft houvast, daar ben ik blij mee. Ik zie nu wat me goed staat. Dank voor je een superheldere, volledige en bruikbare verslag. Ik heb enorm veel ontdekt over mijn klerenkast en wat wel en niet bij me past.

   

  Je rust en geduld, je balans tussen ruimte en richting geven over kleur en kledingadvies maakten het ontspannen verwenmomenten met enorm veel resultaat”.

  Patricia Deckers

  Spiritueel coach

   

  “Tot 1,5 jaar geleden had ik een kantoorbaan en werkte ik 25 jaar als (leidinggevend) secretaresse en management assistente. Zo anders is dat nu. Geen kostuums, pantalons, strakke blouses en/of mantelpakjes meer voor mij als dagelijkse kost. Alhoewel ik deze zakelijke uitstraling nog altijd mooi vindt, zij het wel op een passende moment.


  Na het afscheid van mijn werkgever raakte ik mijn gevoel voor mode kwijt en wist ik niet zo goed wat er bij deze nieuwe versie van mezelf paste. Van welke stijl ik nu echt blij word én die een aanvulling zijn voor mij als persoon. Uit de sessie bleek dat in grote lijnen mijn voorkeurskleuren wel een match waren maar ook daar kon hier en daar nog wat bijgeschaafd worden.


  Wat mij opvalt is dat Anique zich verdiept in jou als persoon en direct de verbinding legt met jouw sterke punten en kwaliteiten. Wat is jouw verhaal en wat wil je graag uitdragen in combinatie met jouw kernwaarden.”