BANNER OVER MIJ+ BALKJE F

“Het is mijn Missie om met gevoel jouw eigen Stijl & Schoonheid te ontdekken, zodat je kunt zijn wie je van nature bent”.

Ik ben Anique, Stijlcoach èn Handwerkontwerpster.
Mijn eigen stijl is heel belangrijk voor me, het laat zien wie ik ben.

 

HOE HET BEGON

Ik ontwikkelde mijn stijl op de Kunstacademie, ik deed de richting Modevormgeving.
Na mijn afstuderen ging ik aan de slag als kinderkledingontwerpster en werkte voor verschillende merken zoals Mexx, Lagagayo en Jubel.
Ik leerde daar om een sfeer neer te zetten die paste bij het merk. Modethema’s omzetten in draagbare ontwerpen, mij verplaatsen in een doelgroep. Ik leerde wat branding en commercie betekende en maakte vele succesvolle collecties!

 

IETS ANDERS, MAAR WAT?

Mààr na 20 jaar kreeg ik andere interesses en behoefte aan meer diepgang. Ik had het gevoel niet al mijn talenten te benutten.
Ik begon mijn blog ‘klein maar fijn’ en onderzocht waar ik verder mee wilde, want ik vond zoveel leuk. Ik volgde een weg van persoonlijke ontwikkeling.

 

Op Instagram kwam ik weer terug bij mijn roots: handwerk, creativiteit in combinatie met gedachtes, natuur, rust en verfijnde schoonheid. Ik kreeg vaak van andere Instagrammers te horen dat ze mijn stijl zo herkenbaar vonden, dat het zoveel rust uitstraalde en dat het ze een momentje van zen gaf.

 

Dat motiveerde mij enorm, ik durfde te gaan voor wat IK mooi vond.
Deze sfeer zie je overal bij mij terug; in mijn huis, handwerk èn in mijn kledingstijl.
Hier lees je meer over mij als Handwerkontwerpster.

 

“Dit is mijn stijl, dit is wie ik ben”

 

STIJLCOACH EN MINDF*CKS

Ik speelde wel eens met het idee om Stijlcoach te worden, maar al snel kwamen er allerlei gedachtes voorbij: daar ben ik toch niet het type voor of dat verwachten ze toch niet van mij? Kortom; allerlei mindfucks die mij tegenhielden, het duurde nog even….

 

Je zit in de mode en wil dat laten zien: ‘Kijk, ik weet wat er speelt en wat er in is’.Jarenlang paste ik mijzelf en mijn kledingstijl daar onbewust op aan, want ik wilde erbij horen, geaccepteerd worden. Maar vaak voelde ik mij anders; ik paste niet in het modehokje.
Ik ben ben heel intuïtief en al mijn zintuigen zijn enorm ontwikkeld.

 

Vaak had ik een dubbel gevoel bij de modewereld wanneer ik het enorme aanbod in de winkels aantrof. Eigenlijk hield ik helemaal niet van Trends en Fast Fashion; veel te oppervlakkig. Wèl hield ik van mooie stoffen, bijzondere kleurencombinaties en een sophisticated look.

 

Mijn verlangen naar creativiteit èn meer diepgang werden steeds groter.
Al snel kwam ik weer uit bij het vak van Stijlcoach: de combinatie van mijn wensen, ervaring en kwaliteiten maakten dat ik ervoor ging! Ik zocht naar een Stijlcoachopleiding die bij mij paste. Ik deed de Stylingguide Academy en ronde deze met succes af!

 

Nu ik aan de andere kant van de Mode sta en jou bewust maak van wat je nodig hebt, draag ik op deze manier mijn steentje bij aan een duurzamere wereld.
De cirkel is nu rond!

 

VAN VAST NAAR VRIJ

Toen ik de sprong waagde van een vast naar vrij leven, durfde ik, stapje voor stapje de overtuigingen los te laten van hoe het ‘moest en hoorde’, ik hoefde nergens meer bij te horen! Het begon bij het niet meer verven van mijn haar #goinggrey.
Dit proces zette veel bij mij in gang, meer dan ik van te voren had kunnen bedenken.
Het gaf me vrijheid, zelfvertrouwen en een look die veel beter paste bij mijn binnenkant.
Nu ik kies voor wat IK mooi vind, heb ik het gevoel pas écht gezien te worden!

 

Met kleding kun je laten zien WIE je bent en WAT je uit wilt stralen.
Als geen ander weet ik hoe belangrijk dit is, ik gun jou dat gevoel ook.
Met alle liefde en kunde help ik jou graag om de mooiste versie van jezelf te worden, want er is niets mooiers dan wanneer je helemaal jezelf bent!

 

WIE BEN JIJ?

Fijn dat je mijn verhaal gelezen bent, maar ik ben heel benieuwd wie jij bent.

Wat is jouw verhaal, waar verlang jij naar? Hoe zou jij je graag willen kleden en lukt dat ook?

Ik kom graag met je in contact. Zou je graag eens vrijblijvend met mij van gedachten willen wisselen over jouw Stijl en willen weten wat ik voor jou kan betekenen?

Laat het me weten en vul het contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

HANDTEKENING
over mij sensa stijlcoach portret
quote with sense for beauty
MIJN STIJL IN HET KORT:

 

~ VROUWELIJK

 

~ SOPHISTICATED

 

~ SOBER

 

~ VINTAGE FEELING

 

~ NATUURLIJK

 

~ COMFORTABEL

 

~ PAST NIET IN EEN HOKJE

 

 

VOLG ME OP: