houten garderobe met kleding
kopje JOUW VERLANGEN
Jij bent gegroeid als vrouw en onderneemster en ziet dat je huidige kast niet meer bij je past. Je verlangt naar een uitstraling die laat zien wie je nu bent.

 

HERKEN JE DIT?

 

~ Je hebt enorme stappen gezet in je persoonlijke ontwikkeling maar merkt dat er nog overtuigingen zijn die je tegenhouden om te durven dragen waar jij naar verlangt. Je bent bereid het werk te doen zodat jij je door niets of niemand meer laat tegenhouden om te gaan shinen!

 

~ Je bent dol op kleuren en dessins, je maakt intuïtief je keuzes maar snapt niet goed waarom de ene kleur wel wat voor je doet en de andere maar weinig, je zou het zo graag willen begrijpen waar het ‘m precies in zit.

 

~ Je struggled met het vinden van de juiste pasvormen bij je figuur waardoor kleding vaak in de kast blijft hangen. Je wilt graag weten waar je op moet letten zodat jij je fantastisch voelt in je kleding.

 

~ Je hebt zoveel kleding, het is de hoogste tijd om eens goed op te ruimen en een te shift maken zodat je weer rust en overzicht hebt in je kast.

 

~ Je vraagt je af hoe je goede combinaties maakt die kloppend zijn qua kleur, stof en jouw lifestyle zodat je voor elke gelegenheid wat passends hebt om aan te trekken zonder een mega grote garderobe te hebben.

 

~ Je vindt shoppen maar lastig en frustrerend. Omdat jij te weinig kennis van de juiste merken en adressen hebt kun je het maar moeilijk vinden in de winkels. Je zou graag (weer) meer plezier krijgen in het shoppen.

 

~ Je hebt mooie stappen gezet in je business, het wordt tijd om meer zichtbaar te worden. Het zou fantastisch zijn als je garderobe en branding precies laten zien wie je bent zodat jij moeiteloos de juiste klanten aantrekt en Next Level kunt gaan!

hi 1

Ik ben Anique en coachte al vele vrouwen net als jij!
Iedere vrouw is uniek en prachtig, met ieder haar eigen kenmerken, figuur en karakter.
Maar ook hebben vrouwen veel gemeen en lopen ze tegen dezelfde dingen aan!

 

Wanneer je een nieuwe fase van je leven of business bereikt, zal je uitstraling en garderobe met je mee veranderen. Het is een wezenlijk onderdeel van jouw persoonlijke ontwikkeling en een weerspiegeling van waar jij nu staat.

Kleding is een expressiemiddel om te laten zien wie jij van binnen bent!
Wanneer jij je authentieke zelf laat zien, los van hoe het hoort en moet, dan straal jij dat uit.
Dit maakt je aantrekkelijk voor de mensen om jou heen of dat nu je gezin, vrienden, collega’s of je klanten zijn. Je trekt daarmee precies de mensen aan die bij jou passen.

 

Ik merkte dat zelf ook. Toen ik Stijlcoach werd en unapologetically ging dragen waar ik van hield en dit ook doorvoerde in mijn branding, straalde ik niet alleen veel meer zelfvertrouwen uit, maar wist ik zo ook de juiste vrouwen aan te trekken die ik het allerliefste help.

 

Ik geloof erin dat het voor iedere vrouw is weggelegd om een eigen stijl en garderobe te creëren waar je blij van wordt!

anique van kooij stijlcoach online cursus in Leiden
kopje STEL JE EENS VOOR DAT

~ je overtuigingen weet te doorbreken zodat je durft te dragen waar jij naar verlangt en niet meer laat weerhouden en beïnvloeden door de mening van anderen.

 

~ een eigen authentieke stijl vanuit je intuïtie weet te creëren, die precies laat zien wie jij bent.

 

~ nooit meer hoeft te twijfelen welke kleuren & dessins wel of niet iets voor jou doen.

 

~ weer de liefde voor je lijf voelt en vanuit dankbaarheid kunt accepteren wie je bent.

 

~ de juiste tools en kennis hebt om jouw pasvorm feilloos te herkennen zodat jij je goed voelt in wat je draagt.

 

~ een overzichtelijke garderobe hebt die eenheid uitstraalt, zodat je weer rust en zelfvertrouwen hebt waar je zo naar verlangt.

 

~ voor elke gelegenheid moeiteloos een leuke combi weet te maken, of dat nu voor je vrijetijd, een speciale gelegenheid, event of fotoshoot is.

jouw garderobe.

 

~ weer plezier hebt in het shoppen en niet bang meer bent voor miskopen, maar nu kwalitatieve en duurzame keuzes durft te maken.

 

~ een garderobe hebt die matched met jouw uitstraling en energie, die je aantrekkelijk maakt voor de mensen om je heen of dat nu je vrienden, collega’s of klanten zijn.

 

~ een branding voor je onderneming hebt die naadloos aansluit bij wie jij bent. Jouw kleding & kleuren zijn het uitgangspunt voor je huisstijl, website en fotoshoot.

 

~ gaat shinen zodat jij jouw licht ook weer kunt verspreiden, hoe mooi zou dat zijn?!

MOOIE WOORDEN VAN VROUWEN DIE HET SHINE TRAJECT VOLGDEN

“Bedankt voor jouw fijne begeleiding bij het volgen van het Shine programma. Het was een mooie reis die nog steeds niet geëindigd is.

 

Ik vond de eerste module over mindset best heftig, maar het heeft mij veel opgeleverd. Ik weet nu wie ik ben en laat me niet meer beïnvloeden door anderen.
Ik ben goed zoals ik ben en kies nu kleding waarin ik me fijn en lekker voel.

 

Heerlijk om nu een opgeruimde kast te hebben; lekker overzichtelijk en eigenlijk heb ik voorlopig genoeg kleding, ik kan nu shoppen mijn eigen kast.
Mijn reis gaat verder; daarom is het super fijn dat ik gewoon toegang tot de modules houd en er af en toe nog wat opnieuw kan bekijken of lezen!”

 

Ilonka Lensink

“Door het Shine programma van Anique heb ik nu kennis van zaken en weet ik beter wat bij mij past en dat ik mijn gevoel voor stijl verder kan ontwikkelen.

 

Qua pasvorm weet ik nu goed waar ik op moet letten en ook welke stoffen wel en niet wat doen voor mijn Next Level uitstraling. Ik weet nu hoe ik me kan kleden om minder nadruk te leggen op bepaalde aspecten van mijn lijf waar ik onzeker over ben.

 

Door dit programma weet ik welk seizoentype ik ben, ik mag lichter gaan qua kleuren en dat geeft al heel wat richting. Ik merk wel dat ik nog zoekende ben naar de kleuren die me echt goed staan (ook in combinatie met mijn rode haar), dus daar wil ik een uitgebreide kleurenanalyse voor laten doen.

 

Ik heb veel kleding uit mijn garderobe verwijderd (>50!), en door dit programma ben ik ook enthousiast mijn huis gaan opruimen en minimaliseren, haha.
Ik denk dat mijn garderobe nog beter kan en dat is “work in progress”. Één stap tegelijk en met kleine stapjes komen grote dingen!”

 

Miriam van Gent

“Dankzij jou en het Shine programma ben ik enorm gegroeid en nog veel verder aan het groeien. Weet ik eindelijk dat ik hoogsensitief ben, iets waar ik nooit eerder op geattendeerd was. Daardoor weet ik nu veel beter met verschillende situaties om te gaan, krijgen veel gebeurtenissen een plekje en sta ik steviger dan ooit in mijn schoenen, durf ik nee te zeggen en ben ik eindelijk niet meer rusteloos aan het zoeken naar mezelf en wie ik ben maar aan het aarden in het hier en nu. Natuurlijk gaat dit met vallen en opstaan. Vooral doorgaan is mijn motto!

 

Bovenal voel ik mij nu zelfverzekerd in mooie kleuren en pasvormen die bij mij horen. Het 1e gedeelte van het online programma ben ik stapje voor stapje aan het doorwerken, pittig, confronterend, over jezelf nadenken.”

 

Yvonne Wijnands

kopje SHINE PROGRAMMA
Het Shine programma is hét programma dat jou alle kennis, tools en inzichten geeft om een authentieke gardrobe te creëren waar jij naar verlangt.

 

In dit programma ontdek jij in 4 maanden jouw eigen stijl en is de bewezen SENSA-METHODE het uitgangspunt voor de modules.
Deze is gebaseerd op mijn jarenlange ervaring en kennis die ik heb opgedaan als modeontwerpster en Stijlcoach. Ik coachte al vele vrouwen op deze manier tijdens hun 1:1 Shine traject.

 

Stap voor stap analyseer en inventariseer je alle onderdelen van je garderobe en kijk jij naar jezelf in z’n geheel waardoor het diepgaand en transformerend is.

 

~ Persoonlijkheid
~ Emoties
~ Mindset
~ Fysieke kenmerken
~ Lifestyle

 

Wanneer jij de juiste kennis en tools hebt, ga jij minder twijfelen en maak jij bewustere kledingkeuzes. Een overzichtelijke garderobe met minder kleding, maar met meer kwaliteit, maakt het makkelijker en geeft je rust en overzicht! Hoeveel kleding heb je eigenlijk nodig?

 

Minder kleding is ook beter voor onze wereld, want de kledingindustrie is één van de meest vervuilende die er is! Duurzaamheid staat bij mij hoog in het vaandel.

Door mee te doen aan dit programma draag jij ook je steentje bij aan een mooiere wereld. 2% van jouw bijdrage schenk ik aan een goed doel voor vrouwen die het minder hebben dan wij. Mijn droom is om deze vrouwen te gaan bezoeken om zo te zien hoe zij leven en waar de donatie terecht komt.

 

Ik ben intuïtief en werk graag met de Wet van Aantrekking, ik maak het onderbewuste bewust.
Ik houd van concrete resultaten en ga altijd voor het beste, voor minder dan 100% doe ik het niet, dit is wat ik jou ook wil leren!
Door het stap voor stap te doen en met de juiste kennis gaat het jou lukken om een Next Level garderobe te creëren die helemaal laat zien wie jij bent.

WAT KUN JE VERWACHTEN

 

 

MODULE 1: Who are you?

 

Wie ben jij , waar word je blij van en welke overtuigingen staan er nog in de weg om te laten zien wie je bent?

 

MODULE 2: Create your style

 

Creëer een authentieke stijl vanuit emotie zodat deze komt van binnenuit.

 

MODULE 3a+b: Your colors

 

Ontdek jouw mooiste kleuren en dessins die je laten stralen met de DIY-kleurenanalyse.

 

MODULE 4: Your shape

 

Hoe zit het met de liefde voor jou lijf? Leer hoe jouw figuur in elkaar zit en welke pasvormen en stoffen daar het beste bij passen.

 

MODULE 5: Clean your closet

 

Maak de shift van ruis naar rust in je kast door op te ruimen.

 

MODULE 6: Your Wardrobe

 

Leer combineren zodat je voor elke gelegenheid iets hebt om aan te trekken.

 

MODULE 7: Shopping

 

Krijg weer plezier in shoppen door te weten waar je het kan vinden.

 

MODULE 8: Your branding

 

Creëer een branding die laat zien wie jij bent zodat je moeiteloos de juiste klanten aantrekt.

Inclusief fotoshoot draaiboek.

authentieke garderobe kleding creeren
quote The great...._
VOOR WIE IS HET SHINE PROGRAMMA?

 

– Je bent een (startende) vrouwelijke ondernemer met een Missie en op zoek naar jouw Next Level uitstraling.

– Je houdt je graag bezig met je persoonlijke ontwikkeling, houdt van diepgang en snapt dat kleding daar een onderdeel van is.

– Je bent leergierig en wil heel graag alles weten over wat kleur, stijl en uitstraling voor je kan betekenen.

– Je houdt kleding en schoonheid, bent een creatieve denker of doener, kleding is voor jou een expressiemiddel van wie je bent.

– Je houdt van kwaliteit en gaat graag voor het beste.

– Je vindt duurzaamheid belangrijk, we hebben tenslotte maar één aarde, daar moeten we zuinig op zijn!

– Je zou heel graag het 1:1 SHINE TRAJECT willen doen maar dat is (nog) niet haalbaar vanwege je gezin, energie, de afstand of financiën.

Dan is dit programma ideaal voor jou!

PRAKTISCH

 

START: woe 16 okt Kick off call 10.00 – 11.00 uur.

 

DUUR: 4 maanden.

 

TOEGANG: Onbeperkt tot de modules.
4 maanden tot de Q&A/ HOT SEAT-coach sessie’s.

 

Deze zijn op:

 

Donderdag 14 november 10.00 – 11.00 uur

Dinsdag 10 december 10.00 – 11.00 uur

Woensdag 8 januari 10.00 – 11.00 uur

Donderdag 6 februari 10.00 – 11.00 uur

 

Prijs: €444,- excl. btw.

 

INCLUSIEF:

 

– 8 modules+ digitaal werkboek.
– 4 Q&A’s+ HOT SEAT-coach sessie’s via zoom, 1x per maand.

MOOIE WOORDEN VAN VROUWEN DIE HET SHINE TRAJECT VOLGDEN

“Door deze bijzondere stijl-reis heeft niet alleen mijn kledingkast een upgrade gekregen, ook voel ik als spreker én coach een 1:1 match tussen hoe ik mij van binnen voel én wat ik draag. Ik weet mijn persoonlijkheid nu ook te vangen in m’n outfits: door de coaching van Anique.”

 

Babette

“Nu winkel ik weer met plezier en koop ik alleen iets als ik er echt blij van word. Het ontdekken van mijn kleuren, het woorden geven aan wat bij mij past. Het gaat zo veel verder dan nooit meer miskopen doen. Het is de basis voor alles waar ik creatief uiting aan geef.”

 

Kim

“Ik heb erg veel van je geleerd en pas dat dagelijks toe. Eigenlijk was je traject daarmee niet alleen een eenmalig cadeau aan mijzelf, maar een investering in kennis die ik de rest van mijn leven met mij meedraag, letterlijk en figuurlijk.”

 

Fenneke

20220809_bianca_van_der_veen_portraiture_web_016
kopje Shine sessie

Lijkt het jou fantastisch om het Shine programma te gaan doen, alleen heb je nog wat vragen?

Hieronder vind je de veelgestelde vragen, staat jouw vraag hier niet tussen, stel hem dan gerust via onderstaande button, ik beantwoord ze met liefde.

VEELGESTELDE VRAGEN

 

 

Is het Shine programma voor particulieren en ondernemers?

Jazeker!
Alleen richt ik me meer op (startende) ondernemers omdat zij, vanwege hun bedrijf, meer zichtbaar zijn.

Voor hen is de noodzaak groter om te investeren en te werken aan hun uitstraling, vandaar ook de toevoeging van Module 8 die gaat over het creëren van een authentieke branding.

 

Kan ik het in mijn eigen tempo volgen?

Ja dat kan!
Per module ben je ongeveer 2 weken bezig, maar natuurlijk mag je er sneller of langzamer over doen.
De modules staat allemaal open zodat je je eigen tempo kunt bepalen.

 

Hoeveel tijd ben ik kwijt met het programma?

Dat hangt helemaal af van hoeveel tijd jij erin wilt steken, je kan het zo gek maken als je zelf wilt.
Met de modules bekijken of lezen ben je ongeveer een half uurtje kwijt.
De opdrachten maken kost je 30-60 minuten per module, de opdrachten doen zoals een visionbord maken of opruimen hangt af van wat je ermee wilt bereiken, dat kan een uurtje zijn of dagen…

 

Tot wanneer heb ik toegang tot het programma?

Je hebt onbeperkt toegang zolang het programma loopt. Je hebt in totaal 4 maanden toegang tot de Q&A’s/ HOT SEAT-coaching.

 

Wanneer kan ik instappen?

Je kunt nu al instappen, zodra je betaald hebt ontvang je de inloggegevens en kun je aan de slag.

De live Kick off is dinsdag 5 maart, de Q&A’s starten vanaf dinsdag 3 april.

 

Op welke manier kan ik jouw feedback ontvangen?

In de maandelijkse Q&A’s/ HOT SEAT-COACHING via Zoom kun je al je vragen stellen. In deze besloten en veilige omgeving beantwoord ik deze en coach je on the spot wanneer ik merk dat daar behoefte aan is. Zo maak jij de stappen die leiden tot jouw transformatie.

Kun je er niet bij zijn, dan mag je je vraag van te voren insturen en beantwoord ik deze tijdens de call.

 

Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Op dit moment nog niet, maar is het voor jou niet haalbaar om het bedrag in één keer te voldoen, stuur me dan een berichtje, dan zorgen we dat het mogelijk is om in termijnen te betalen.