Nog maar 1 plekje voor de SENSA STIJLCOACH SCHOOL en 3 zomer aankooptips.

 

Lieve Jij,

Joehoeeee, het is bijna zover! Nog een paar dagen en dan hopen we naar Denenarken te gaan, ik kan niet wachten! Hopelijk zit alles mee (genoeg Corona ellende achter de rug).

Nieuwe plekjes ontdekken, inspiratie opdoen en heerlijk dromen over mijn plannen voor het najaar namelijk de SENSA STIJLCOACH SCHOOL die in oktober van start gaat, yeahhh, zo gaaf en ik heb er zo’n zin in!!!
De drie cursistes die gaan starten ook, allemaal zeiden ze (los van elkaar): ik zou morgen al willen beginnen, hoe gaaf is dat!

Maar ik bedacht me ook dat ik het er nog helemaal niet uitgebreid met jou over gehad heb, want wie weet droom jij (tijdens je vakantie) ook wel over een nieuwe carrière of maak jij nieuwe plannen voor het najaar en had jij hier graag ook meer over willen weten!

Vanaf 12 oktober start ik dus de SENSA STIJLCOACH SCHOOL en er is nog maar 1 plekje vrij!

Hoe is dit idee zo ontstaan vraag jij je misschien wel af?
Ik wil vrouwen graag helpen om hun authentieke stijl te ontdekken zodat ze volledig in hun kracht komen te staan, hoe meer hoe beter, want dat maakt de wereld alleen maar mooier!
Ik ontwikkelde hiervoor mijn eigen methode: de SENSA-wijze.
Hoe mooi zou het zijn wanneer meerdere vrouwen hiermee aan de slag gaan zodat we een ripple effect creëren en zo meer zachtheid en eigenheid brengen, want dat is waar ik voor sta!
Het idee is geboren en laat me niet meer los!

Ik zal je er wat meer over vertellen:

Tijdens deze complete opleiding van 4 maanden (8 lesdagen) leer ik jou stap voor stap het fantastische vak van Stijlcoach. Ik leer je dit te doen op de SENSA-wijze: persoonlijk, creatief en coachend.
J
e gaat met een klein groepje (max 4) samen aan de slag. Je krijgt veel persoonlijke aandacht  en oefent met elkaar zodat je het geleerde eigen maakt in de praktijk, want zo leer je het het beste!

+ Je krijgt van mij een persoonlijk Kleurplan en Stijlanalyse.
Wat ik belangrijk vind is dat jouw eigen stijl ook aan bod komt, want je weet dan precies wat jouw klant ook gaat ervaren.

+ Ook vertel ik je al mijn ondernemerslessen en werken we aan jouw persoonlijke Businessplan. Zelf investeerde ik meer dan €20.000,- in businesscoaching (ik verlengde onlangs voor een extra half jaar). Na 3 jaar kan ik zeggen dat ik er mijn brood goed mee verdien! Ik vertel je met alle liefde hoe mij dat is gelukt!

+ Ter voorbereiding krijg je de online modules van het Shine programma. Hierin staat al mijn expertise, zodat je deze er altijd weer bij kan pakken.

+ Je krijgt mijn WhatApp en mag mij gedurende de opleiding en een periode daarna om al je vragen stellen.

Nu vraag jij je misschien wel af, wat moet ik kunnen of wie moet ik zijn om Stijlcoach te kunnen worden?

Het allerbelangrijkste is jouw drive om vrouwen te willen helpen om de beste versie van zichzelf te laten zien.
Daarvoor is het handig wanneer je empathisch bent, enige coach skills hebt en in zekere mate creatief bent, maar vooral dat je openminded en leergierig bent en bereid tot investering in jezelf.

Wie weet betekent dit wel een nieuwe start voor je, net als voor de andere drie cursistes.

Ik hoop dat jij net als ik ook lekker gaat genieten (of al geniet) van je vakantie.
Omdat ik uit eigen ervaring weet dat een zomerse miskoop zo gedaan is wil ik je graag nog een paar tips meegeven om er een geslaagde (en duurzame) vakantie van te maken, here we go!


ZOMER AANKOOPTIPS:

  1. Wees je bewust WAAROM jij dit item nodig hebt: is het een traktatie voor jezelf (kan ook met wat anders),
  2. Vraag jezelf af: WANNEER trek ik dit thuis aan? Denk daarbij concreet aan tijd en gelegenheid.
  3. Vraag je af of het THUIS ook gekocht zou hebben? Zo nee, slaap er nog eens een nachtje over en zwicht niet voor: straks kom ik hier niet meer.


Bonus tip: de kleding die je vaak op vakantie tegenkomt is niet altijd van de mooiste KWALITEIT. Vaak wordt je verleid door de sfeervolle marktjes, ben je in THE MOOD en voor je het weet heb je weer een impulsaankopen gedaan en zit het in die leuke rieten mand;)

Ik spreek uit eigen ervaring, been there, done that. Het overkwam mij in Thailand een paar jaar geleden (mooiste vakantie ooit), maar ook de meeste miskopen ooit. Het een en ander heeft connectie met elkaar: ik voel me goed —> ik wil wat leuks!
Herkenbaar?

Maar sinds ik heb besloten dat er alleen nog maar kwaliteit in mijn kast komt te hangen, ben ik een stuk selectiever en dus ook minder impulsief geworden.

Ik hoop dat je met prachtige herinneringen én mooie souvenirs weer thuis komt, waar je ook maar naar toe gaat, verder weg of dichter bij huis.

Heeft de STIJLCOACH SCHOOL jou ook gegrepen en zou jij dolgraag je hart willen volgen en je dromen waar willen maken?

Aarzel dan niet om contact met me op te nemen
Ik vertel je er met liefde alles over!

Stuur me een berichtje via deze link en wie weet ben jij de vierde Stijlcoach to be!

Ik wens je een heerlijke zomer en hoop je in het najaar te ontmoeten!

Liefs,
Anique

Geen reactie's

Geef een reactie