Ik sta in een boek!

 

Lieve jij,

Als je me al langer volgt weet je dat ik niet al tig jaar Stijlcoach ben.
In mijn vorige leven was ik modeontwerpster, wat ik 22 jaar met veel passie & plezier deed, behalve die laatste 2 jaar…

Toen de passie verminderde door de druk van buitenaf werd het een stuk minder leuk. Waar het creëren van ontwerpen en prints eerst vanzelf ging, kostte het nu moeite en gaf het me stress.
Enerzijds was het een job met veel uitdaging: elk half jaar weer een nieuwe commerciële collectie ontwerpen die ook goed nog verkoopt (zie je het voor je een heel magazijn vol met mijn ontwerpen), maar anderzijds ook best saai. Veel achter de computer, steeds dezelfde routine.

De combinatie van de werkdruk, maar ook de routine die erin sloop, maakte dat ik een bore out kreeg of er in ieder geval heel dicht tegenaan (zag ik achteraf).

Ik was al een tijdje met mijn persoonlijke ontwikkeling bezig en mistte steeds meer diepgang. Ik merkte dat mijn interesses veranderden.
Maar ja wat wil ik dan???
Ik onderzocht van alles, vond zoveel dingen leuk: yoga, healthy lifestyle, moestuin, handwerken….Ik wilde het liefste niets meer met mode doen…..

Ik kwam er niet uit en stapte op Hilde af. Ik kende haar via een vriendin die met haar samenwerkte, ik wist dat ik bij haar moest zijn.
Ze is wandelcoach en we gingen samen het bos in. Vanaf de eerste wandeling wist ik het al. Hilde zei aan het einde van de eerste sessie: “het wordt dus iets met je natuurlijke eigen stijl?” “Ja dat dat gaat het worden”!

Het duurde nog even, eerst moesten er nog wat overtuigingen los gelaten worden, maar goed, je kent het einde van het verhaal!

Hilde schreef een prachtig helder geschreven boek over hoe wandel coaching je kan helpen bij stress en onzekerheid en tja daar ben ik het levende voorbeeld van. Ik sta dus, als hoofdpersoon, in het boek met mijn verhaal! Hier kun je het boek vinden!

Droom jij van een nieuwe carrière net als ik toentertijd?

 

> Heb je het gevoel dat je al een tijdje niet je volle potentieel leeft, dat je niet meer tot je volle recht komt?

 

> Zou jij dolgraag weer een voldaan gevoel willen hebben na een lange werkdag en vrouwen willen helpen?

 

> Wil jij meer met je creativiteit, gevoel voor kleuren, stoffen, kleding en mode willen doen?

 

> Kriebelt het al langer om iets voor jezelf te gaan doen, meer vrijheid te hebben. De dingen op jou manier kunnen doen?

 

In de SENSA STIJLCOACH SCHOOL komt dit alles samen!

Zo gaaf!!!!! Het was een droom voor de toekomst maar deze kwam al eerder tot leven!
Ik kan niet wachten om te beginnen (de cursistes ook niet).

Ik leer je door middel van de beproefde SENSA-METHODE hoe je vrouwen coacht om hun eigen gedroomde stijl en garderobe te creëren, door stap voor stap te werk te gaan.

Roept dit jou?
Laat het me dan weten, er is nog plek. (beperkt want ik hou de groep klein omdat ik veel persoonlijke aandacht wil geven aan jou, net als aan mijn klanten).
Stuur me dan een berichtje via het contactformulier.

Liefs,
Anique

Ps. Spreekt dit je aan maar is het nog niet jouw tijd? Maar wil je wel voelen of dit op een later moment wat voor je is? Laat het me dan ook weten.

Pps. Ik nam een paar weken geleden een LIVE op via Instagram, waarin ik mijn verhaal deel van ‘Vast naar Vrij’ en hoe ik mijn bedrijf succesvol heb weten te maken op mijn manier. Hier kun je h’m terugkijken.

 

Geen reactie's

Geef een reactie