Follow your senses…

 

Lieve jij,

Yes, eindelijk is het zover, mijn nieuwe website is live en daar hoort ook een blog bij: follow your senses.
Een blog voor jou met inspiratie over hoe jij jouw authentieke stijl creëert; intuïtief, op gevoel en met de juiste tools en kennis.

Ik was het al een tijdje van plan, maar had eerst andere prioriteiten, first things first.
In mijn Inspiratiemail deel ik altijd graag mijn gedachtegangen, tips en inspiratie hoe jij van je verlangen: hoe wil jij je voelen, wie wil je zijn, omzet naar een concreet resultaat: een garderobe die laat zien wie je bent en waar je blij van wordt!

“DOWN TO EARTH MEDITATE”

Sommige van deze mails zijn persoonlijk, sommige blijven voor de intimi.
Maar een aantal blogs wil ik je niet onthouden, omdat ze simpelweg te waardevol zijn om ze niet te delen, ik gun het iedere vrouw om zich goed te voelen!

Ik neem je mee in mijn idee over authenticiteit, hoe ik dat zie. Het is een woord wat je veel hoort, het lijkt wel mode, maar welke betekenis en uitvoering geef jij eraan?

Voor mij betekent het; jezelf laten zien, zonder maskers en maniertjes, dat alles er mag zijn, je sterke maar ook je kwetsbare kant. Dat je volledig jezelf bent, trouw aan je innerlijke waardes en eerlijk naar jezelf toe.
Dat wil niet zeggen dat het altijd lukt, maar het is een mooi streven, zo zie ik het.

Kleding is bij uitstek een handig en leuk middel om je uitstraling te versterken, maar de afgelopen jaren ontdekte ik dat er naast kleding nog 3 dingen zijn die daarin belangrijk en bepalend zijn, hier komen ze:

1. ZELFVERTROUWEN:

Zelfvertrouwen maakt zo’n verschil.
Het geeft je een andere lichaamshouding, je loopt rechterop, je blik word je krachtiger, het geeft je stevigheid en waardigheid!
De één heeft er van nature meer van als de ander, maar het mooie is dat je het kunt vergroten!
Het is veranderlijk en beïnvloedbaar.
Er leiden vele wegen naar Rome om je zelfvertrouwen te vergroten.
Voor mij was de sleutel; doen waar ik blij van word én waar ik goed in ben.
Deze combinatie werkt samen, want los van elkaar heeft het niet dezelfde uitwerking en kracht,
het versterkt elkaar juist!

2. ENERGIE:

Alles is energie, nog zo eentje die je vaak tegenkomt!
Wanneer jij niet goed in je energie zit, moe bent, negatief, dan heeft dit invloed op je frequentie en energieveld om je heen, je straalt letterlijk minder.
Wanneer jij goed in je energie zit en een hoog in je energie zit, dan trek je gelijke energie aan, zo werkt de wet. Dus wanneer jij de juiste energie uitstraalt, trek je aan wat bij je past; fijne mensen, klanten, maar ook kleding, want dat is ook energie.
Ik verdiep me er graag in, hoe meer ik er over lees, hoe meer ik de werking ervan begrijp en zelf toepas. Super interessant, het is pure wetenschap!

3. INNERLIJK WERK:

De Kracht van Gedachten, nog zo’n interessante!
Wanneer jij denkt; dat is niet voor mij weggelegd, dat past niet bij mij dan geloof je dat toch, dan is dat jouw werkelijkheid.
Maar wat als het wél mogelijk is?
Dat een look wél haalbaar is, ook al heb je een grotere maat, dat een winkel waarvoor jij een drempel voelt, ook voor jou toegankelijk is, dat een mooi merk niet alleen voor de rich and famous bestemd is.

Het zijn de mindf*cks die je klein houden, die je tegenhouden te mogen shinen!
Het mooie met gedachtes is ook weer dat deze te herprogrammeren zijn, maar dat vergt oefening en discipline!
Ik heb zo het afgelopen jaar heel wat blokkades opgeruimd door ze aan te kijken en serieus mezelf af te vragen of ze waar zijn of dat ik mezelf een oud verhaal vertel!
Dat laatste was meestal het geval…

4. KLEDING:

Met de juiste kleding en kleuren kun je jouw kenmerken enorm versterken, maar het omgekeerde kan ook het geval zijn.
Ook al heb jij aan bovenstaande dingen keihard gewerkt, heb jij een enorme groei doorgemaakt.
Wanneer jij ‘s ochtends je kast opendoet en je hebt het gevoel dat je garderobe niet past bij wie je nu bent dan is dat gewoon jammer en laat je kansen liggen.
Want wanneer jij weet wat echt bij je past; kleuren die je kenmerken versterken, een pasvorm die wat doet voor je figuur, een stijl die je persoonlijkheid laat zien, dan haal je er voor jezelf het maximale uit!

Al deze 4 factoren (en misschien zijn er nog wel meer) dragen bij aan een authentieke uitstraling die je aantrekkelijk maakt voor de mensen om je heen, voor je collega’s, je klanten.

Hoe zit het bij jou?
Op welke van deze 4 vlakken valt er voor jou nog winst te behalen?
Gun jij het jezelf om hier eindelijk eens mee aan de slag te gaan?
Laat jij je in je persoonlijke ontwikkelingsproces tegenhouden door iets of iemand?

Ben jij klaar voor de Next Step?
Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen? Lees hier meer over mijn vernieuwde aanbod.

Ik ben benieuwd wat je vindt van deze tips, maar natuurlijk ook van mijn vernieuwde site Next Level, want zo voelt het voor mij!

Leuk als je een reactie achterlaat in de comments.

Liefs,
Anique

Ps. Mijn grote dank aan Marcel Gansevoort (www.blinderwebdesign.nl), hij bouwde de site. En fotografe Bianca van der Veen (www.biancavanderveenportraiture), zij maakte de prachtige foto’s!.
Zonder hun kunde en hulp had het nooit zo mooi geworden!

 

Geen reactie's

Geef een reactie