kledingadvies
ERVARINGEN
Maud van der Meer

Gemeenteraadslid

 

“Ik vond de stijlsessie heel leuk om te doen, het heeft echt geholpen om mijn voorkeuren voor kleding te ordenen en het kleuradvies vind ik echt heel erg fijn!

 

Ik heb al een mooi vest gevonden in de juiste kleur, en ben aan het bedenken wat ik voor de zomer wil breien en in welke kleur.
Ook heb ik al weer een vuilniszak vol kleding uit mijn kast gehaald, dingen die niet bij me passen.
Ik vind dat jij echt de tijd neemt om te ontdekken hoe de persoon is tegenover je en dat is erg fijn!”

 

(Maud deed een Sensa ~ Stijlsessie)

Corine de Boer

HR-analist

 

“De stijlsessies met Anique hebben me geholpen bij het zoeken naar mijn kledingstijl. Ik merkte dat ik wat aan de veilige kant was gaan zitten met de keuzes voor kleding en ze heeft me geholpen om weer terug te gaan naar wat ik écht leuk vind.

 

Ik vond het best spannend om voor de spiegel te gaan staan en te kijken naar mezelf. Maar omdat Anique zo rustig en niet veroordelend is, was het als snel prima.

 

Wat ik ook heel fijn vind aan haar is dat ze niet op zoek gaat naar het “modebeeld” van nu, maar naar een stijl die bij je past. Daarbij let ze niet alleen op je lichaamsvormen maar kijkt ze ook naar je karakter, dat vond ik heel prettig.

Ze geeft heel veel advies over welke snit wel of niet iets “voor je doet”, zonder dat het echt vervelend is. En, gelukkig mag je best afwijken van de meest ultieme snit. Het gaat er ook om of je je er goed in voelt.

 

We zijn samen mijn kast doorgegaan en ik kon bij de tweede sessie al vrij goed benoemen wat wel en niet “iets voor me doet”. Ik heb veel kleding weggedaan en bij de weinige aankopen die ik tot nu toe heb gedaan ben ik veel bewuster bezig met kleur en stijl.

 

Het grootste inzicht wat ik heb opgedaan is dat het beter is om twee leuke kledingstukken te hebben van goede kwaliteit, dan 10 van iets mindere. Ik ben heel tevreden en werd heel blij van de bezoeken van Anique. Een aanrader!”

 

(Corine deed het Sensa ~ Stijlplan)

Hilde Backus

Wandelcoach

 

“Wow Anique, je hebt me gezien en gehoord!

 

Shoppen in mijn klerenkast was een ontdekking en nu met enkele nieuwe kleren voelt het compleet. Mooie stoffen, kwaliteit en eenvoud. Bruikbaar en praktisch als wandelcoach voor binnen en buiten.

Ik heb nu richting en oriëntatie, voorheen kocht ik maar wat en vooral niet veel.

 

Dank ook voor de overzichtelijke setjes, wat een nieuwe mogelijkheden.

Dat ik ze op beeld van je heb gekregen geeft houvast, daar ben ik blij mee. Ik zie nu wat me goed staat.

Dank voor je een superheldere, volledige en bruikbare verslag.

Ik heb enorm veel ontdekt over mijn klerenkast en wat wel en niet bij me past.

 

Je rust en geduld, je balans tussen ruimte en richting geven maakten het ontspannen verwenmomenten met enorm veel resultaat”.

 

(Hilde volgde het Sensa ~ Stijltraject)

Joke van Rooyen

Eindredacteur

 

“Dank voor de leuke en inspirerende kleursessie! Ik vond je aanpak heel vriendelijk en kundig, je stelt de klant daadwerkelijk centraal en niet je eigen ego of dwingende moderegels, maar tegelijkertijd geef je stellig je deskundige adviezen.

 

Prachtig en professioneel materiaal: de kleurkragen zien er zo mooi uit en ook de andere materialen (kleurkaarten, adviesmap etc.) zien er netjes en professioneel uit.”

(Joke deed het Sensa ~ Kleurplan)

Angelique van der Zijden

Coach & Innergoldfinder

 

“Toen ik vooraf aan de kleuranalyse mijn kledingkast doorliep realiseerde ik mij dat het niet aandoen van kledingstukken niet alleen lag aan de stof of de pasvorm, maar dat het ook met de kleur te maken kon hebben.

 

Ik draag veel zwart en heb de afgelopen jaren daar kleuren aan toegevoegd, veelal lichte koele kleuren! En inderdaad, ik ben een donker warme kleurentype stelde Anique vast! Ik ben nog steeds dol op die kleuren maar met haar hulp kan ik die kledingstukken nu ombouwen naar mijn type en dat geeft een heel licht gevoel. Want ik vond het zonde om die kleren weg te gooien terwijl ik ze nauwelijks droeg.
Nu kan ik met een gerust gevoel mijn kledingkast leger maken en heb ik weer overzicht! Zo fijn en bijzonder dat dat het effect was van de kleurenanalyse!
De sessie met Anique was heel prettig! Ik had mijn koffer vol kleren bij me en ze liep er rustig en liefdevol doorheen. Dat voelde heel respectvol en fijn!”

(Angelique deed het Sensa ~ Kleurplan)

Marieke Borst

Leerkracht basisonderwijs

 

“Ondanks dat ik al aardig de goede richting in dacht, heb ik toch alles veel helderder nu en dat geeft rust. Heb inderdaad alle zwarte items die ik nog had weggedaan. Vooral je tip; zomershirtjes en tops nu scoren, ter harte genomen. Zodoende heb ik nu wat brique shirtjes klaar liggen!

 

En afgelopen dagen zijn we een nachtje weggeweest en hebben we lekker geshopt in Amersfoort. Helemaal leuk; een jurkje van gereceyclede petflessen in brique op de kop getikt! Het kleurenpaspoort had ik meegenomen!”

(Marieke deed het Sensa ~ Kleurplan)