kledingadvies
ERVARINGEN
Babette Tasseron

Business coach

 

“Eerlijk, oprecht, met ongelooflijk veel gevoel voor stijl: dat is Anique. Door deze bijzondere stijl-reis heeft niet alleen mijn kleding kast een upgrade gekregen, ook voel ik als spreker én coach een 1:1 match tussen hoe ik mij van binnen voel én wat ik draag. Comfortabel, classy, power, not-ordinary.

 

Ik weet mijn persoonlijkheid nu ook te vangen in m’n outfits: door de coaching van Anique. Wat begon met een stijl-sessie, eindigde in een garderobe die ik elke dag met een glimlach begroet, een compleet nieuwe huisstijl voor mijn business (om “mijn” kleuren ook te verwerken in mijn branding) én het scheelt me veel tijd met shoppen, ik weet nu precies wat “voor mij werkt”.

 

200% aanrader voor iedereen die ook maar iéts van een “ja” voelt nu. Het is de investering dubbel en dwars waard. Dankjewel Anique, mooi mens!”

Patricia Deckers

Spiritueel coach

 

“Tot 1,5 jaar geleden had ik een kantoorbaan en werkte ik 25 jaar als (leidinggevend) secretaresse en management assistente. Zo anders is dat nu. Geen kostuums, pantalons, strakke blouses en/of mantelpakjes meer voor mij als dagelijkse kost. Alhoewel ik deze zakelijke uitstraling nog altijd mooi vindt, zij het wel op een passende moment.


Na het afscheid van mijn werkgever raakte ik mijn gevoel voor mode kwijt en wist ik niet zo goed wat er bij deze nieuwe versie van mezelf paste. Van welke stijl ik nu echt blij word én die een aanvulling zijn voor mij als persoon. Uit de sessie bleek dat in grote lijnen mijn voorkeurskleuren wel een match waren maar ook daar kon hier en daar nog wat bijgeschaafd worden. De stijl is sprekend en laat zien wie ik werkelijk ben.


Wat mij opvalt is dat Anique zich verdiept in jou als persoon en direct de verbinding legt met jouw sterke punten en kwaliteiten. Wat is jouw verhaal en wat wil je graag uitdragen in combinatie met jouw kernwaarden.

 

Nu ze een nieuwe weg ingeslagen is, kan ze jou nóg beter van dienst zijn en een compleet plaatje aanbieden vanuit haar nieuwe studio”.

Hilde Backus

Wandelcoach

 

“Wow Anique, je hebt me gezien en gehoord!

 

Shoppen in mijn klerenkast was een ontdekking en nu met enkele nieuwe kleren voelt het compleet. Mooie stoffen, kwaliteit en eenvoud. Bruikbaar en praktisch als wandelcoach voor binnen en buiten. Ik heb nu richting en oriëntatie, voorheen kocht ik maar wat en vooral niet veel.

 

Dank ook voor de overzichtelijke setjes, wat een nieuwe mogelijkheden. Dat ik ze op beeld van je heb gekregen geeft houvast, daar ben ik blij mee. Ik zie nu wat me goed staat. Dank voor je een superheldere, volledige en bruikbare verslag. Ik heb enorm veel ontdekt over mijn klerenkast en wat wel en niet bij me past.

 

Je rust en geduld, je balans tussen ruimte en richting geven maakten het ontspannen verwenmomenten met enorm veel resultaat”.

Paula Smit

Spiritueel coach

 

“Een tijdje geleden mocht ik kennismaken met Anique. Ik had geen eerdere ervaringen met een Stijlcoach en was dan ook erg benieuwd.

 

Het meebrengen van mijn eigen kleding vond ik heel prettig, omdat ik daarna heel helder had welke kleuren mij het beste staan. Wat ik heel fijn vond was de aandacht en de tijd die er voor mij genomen werd. Na deze middag wist ik precies welke kleuren mij het mooiste staan en ook waar ik mezelf het prettigste bij voel. Het deed mij beseffen dat je kleding op een heel andere manier kunt inzetten en dat het je persoonlijkheid kan versterken.

 

Ook haar kijk op duurzaamheid sprak me erg aan. Je kunt hier zelf zoveel aan bijdragen door bewust naar je kleding te kijken en te combineren. Nu ik weet welke kleuren mooi bij elkaar staan, is dat een stuk makkelijker. Dank je wel lieve Anique voor de mooie middag!”

 

Angelique van der Zijden

Coach & Innergoldfinder

 

“Toen ik vooraf aan de kleuranalyse mijn kledingkast doorliep realiseerde ik mij dat het niet aandoen van kledingstukken niet alleen lag aan de stof of de pasvorm, maar dat het ook met de kleur te maken kon hebben.

 

Ik draag veel zwart en heb de afgelopen jaren daar kleuren aan toegevoegd, veelal lichte koele kleuren! En inderdaad, ik ben een donker warme kleurentype stelde Anique vast! Ik ben nog steeds dol op die kleuren maar met haar hulp kan ik die kledingstukken nu ombouwen naar mijn type en dat geeft een heel licht gevoel. Want ik vond het zonde om die kleren weg te gooien terwijl ik ze nauwelijks droeg.
Nu kan ik met een gerust gevoel mijn kledingkast leger maken en heb ik weer overzicht! Zo fijn en bijzonder dat dat het effect was van de kleurenanalyse!
De sessie met Anique was heel prettig! Ik had mijn koffer vol kleren bij me en ze liep er rustig en liefdevol doorheen. Dat voelde heel respectvol en fijn!”

Marieke Borst

Leerkracht basisonderwijs

 

“Ondanks dat ik al aardig de goede richting in dacht, heb ik toch alles veel helderder nu en dat geeft rust. Heb inderdaad alle zwarte items die ik nog had weggedaan. Vooral je tip; zomershirtjes en tops nu scoren, ter harte genomen. Zodoende heb ik nu wat brique shirtjes klaar liggen!

 

En afgelopen dagen zijn we een nachtje weggeweest en hebben we lekker geshopt in Amersfoort. Helemaal leuk; een jurkje van gereceyclede petflessen in brique op de kop getikt! Het kleurenpaspoort had ik meegenomen!”